Ένα υποτιθέμενο πρωτότυπο OnePlus 7 υπονοεί ολισθαίνοντα μηχανισμό κάμερες και bezel-less σχεδιασμό

Τον περασμένο μήνα, ένα μυστηριώδες πρωτότυπο παρείχε μια μεγάλη υπόδειξη σε ό, τι θα μπορούσε να είναι το πίσω μέρος από την επόμενη ναυαρχίδα της OnePlus. Από τότε, πολύ λίγα στοιχεία έχουν διαρρεύσει. Σήμερα, όμως, μια εικόνα που διαρρέει πρόσφατα προβάλλει αυτό που φέρεται να είναι το μπροστινό μέρος ενός πρωτοτύπου OnePlus 7 τοποθετημένου παράλληλα με το OnePlus 6T.Πριν αρχίσουμε να αναλύουμε την εικόνα, αξίζει να τονιστεί ότι αυτό θα μπορούσε εύκολα να είναι μια καλή δουλειά photoshop. Εξαιτίας αυτού, σας παροτρύνουμε να πάρετε αυτή τη διαρροή με κάποια επιφύλαξη καθώς δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε κάποιο από τα στοιχεία της φωτογραφίας.

Ξεκινώντας από την ανώτερη στεφάνη, που είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό σχεδιασμού, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι απίστευτα λεπτή. Πάντως, αυτός ο σχεδιασμός είναι τεχνικά εφικτός με την τρέχουσα τεχνολογία. Στην πραγματικότητα, η μητρική εταιρεία της OnePlus η Oppo παλιότερα έβγαλε το σχέδιο με το Oppo Find X και, δεδομένου ότι και οι πολλές μάρκες συχνά μοιράζονται την τεχνολογία τους, ένα smartphone OnePlus με αυτό το σχέδιο δεν είναι αδύνατο.Αυτός ο παράγοντας μας φέρνει στο επόμενο δυνατό χαρακτηριστικό, έναν μηχανισμό ολίσθησης. Όπως είναι σαφώς ορατό, η προστατευτική θήκη που το υποτιθέμενο πρωτότυπο OnePlus 7 φέρει χαρακτηριστικά για την κάμερα που βρίσκεται μπροστά και τους αισθητήρες προσέγγισης. Αυτό υποδηλώνει ότι η συσκευή που περιβάλλεται περιλαμβάνει μια μονάδα pop-out, παρόμοια, για άλλη μια φορά, με αυτή που παρουσιάζεται στο Oppo Find X.

Μέχρι τώρα, πολλοί από εσάς μπορεί να σκέφτονται ότι αυτό είναι απλά ένα Oppo Find X με μια "ταπετσαρία" OnePlus. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές. Για αρχή, το κουμπί λειτουργίας κατά μήκος της δεξιάς πλευράς του πλαισίου συνοδεύεται από το χαρακτηριστικό Alert Slider της OnePlus. Επιπλέον, η σχάρα ηχείων είναι ψηλότερη και σημαντικά ευρύτερη από αυτή του Oppo Find X. Στην πραγματικότητα, το μέγεθος της σχάρας των ηχείων υποδεικνύει τη ρύθμιση στερεοφωνικού ηχείου στη συσκευή.Εάν η OnePlus επιλέξει να τηρήσει το συνηθισμένο πρόγραμμά της, το OnePlus 7 θα πρέπει να φτάσει τον Μάιο παράλληλα με τη συσκευή 5G της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πριν ξεκινήσουν νέες διαρροές της συσκευής όπου θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα της νέας συσκευής.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα