Το Android 9 Pie μπορεί να κυκλοφορήσει για το Galaxy Note 9 από τις 15 Ιανουαρίου

Ενώ η Samsung δεν είναι γνωστή για τις γρήγορες αναβαθμίσεις του λογισμικού της, η σταθερή ανάπτυξη του Android 9 Pie για τα Galaxy S9 και S9 + ξεκίνησε λίγο νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν, τουλάχιστον σε ορισμένες επιλεγμένες αγορές σε όλο τον κόσμο.Μερικά από τα πρόσφατα τηλέφωνα υψηλών προδιαγραφών της εταιρείας είναι στη σειρά για ένα επίσημο UI makeover, αλλά παρόλο που οι χρήστες Galaxy Note 9 κλήθηκαν να περιμένουν την ενημέρωση τον Φεβρουάριο του 2019 πριν από λίγες ημέρες, ένα διαφορετικό χρονοδιάγραμμα μπορεί να εξακολουθεί να βρίσκεται στο τραπέζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα σε έναν ιστότοπο που συνδέεται επισήμως με τον Τουρκικό βραχίονα της Samsung, το Galaxy Note 9 θα μπορούσε να ακολουθήσει τα Galaxy S9 και S9 + στην σταθερή αναβάθμιση σε Android 9 ήδη από τις 15 Ιανουαρίου.

Samsung Android Pie update scheduleΗ αναθεώρηση του λειτουργικού συστήματος βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των δοκιμών, οπότε η ημερομηνία μετάβασης ενδέχεται να αλλάξει, αλλά δεν έχουμε ακούσει πολλά όσον αφορά τα σφάλματα και τα προβλήματα που προκύπτουν από το Pie για το S9 και το S9 Plus, τα οποία είναι καλά νέα για τους ιδιοκτήτες του Note 9.

Προφανώς, ακόμα και αν η προθεσμία της 15ης Ιανουαρίου λήξει, θα χρειαστούν μερικές ακόμη εβδομάδες για να αποσταλούν τα σταθερά προϊόντα Android P σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια, στις 15 Φεβρουαρίου, το Galaxy Note 8, το Galaxy S8 και το S8 + θα μπορούσαν ταυτόχρονα να λαμβάνουν τα δικά τους πακέτα λογισμικού 9.0 over-the-air, τουλάχιστον στην Τουρκία και σε λίγες άλλες περιοχές.Αυτό είναι σίγουρα ένα φιλόδοξο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του Android Pie, με συσκευές όπως το Galaxy A8, A8 +, A7 και A9 (2018) που αναμένεται να ακολουθήσουν το παράδειγμα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2019.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα