Nubia M2 Review και Χαρακτηριστικά

Τα υπέρ: Όμορφος μεταλλικός σχεδιασμός, καλή απόδοση συστήματος, καλές φωτογραφίες στο φως της ημέρας, premioum κατασκευή, Οθόνη AMOLED

Τα κατά: Η λειτουργία διπλής κάμερας δεν λειτουργεί πάντα καλά, ο επεξεργαστής είναι του 2017, ξεπερασμένη έκδοση android.

Συνολικά: Το Nubia M2 συνολικά είναι ένα τηλέφωνο το οποίο αξίζει τα χρήματα του (Banggood) προσφέρει αρκετές δυνατότητες και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα σε καθημερινές εργασίες.

Βαθμολογία

7.9Overall7.6Σχεδιασμός9Οθόνη7Κάμερα8Μπαταρία8Επιδόσεις

Η Nubia είναι η εταιρεία που άνοικε στην ZTE η οποία κατασκευάζει τηλέφωνα εδώ και αρκετό καιρό. Έχω χρησιμοποιήσει το Nubia M2 τις περασμένες εβδομάδες και νομίζω ότι είναι ένα αρκετά ποιοτικό τηλεφωνικό σε χαμηλή τιμή που μπορεί να προκαλέσει εύκολα άλλα τηλέφωνα της ίδιας κατηγορίας όπως τα Xiaomi ή άλλους κορυφαίους κατασκευαστές smartphone. Προς το παρόν, το Nubia M2 κοστίζει περίπου 130 € (banggood) και νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό value for money κινητό σε αυτή την τιμή. Μάθετε περισσότερα στην πλήρη αναθεώρηση για το Nubia M2.

Nubia M2 Σχεδιασμός

Δεν έχουμε σχεδιασμό full-screen, αλλά το N2 M2 είναι απλά πανέμορφο. Είναι όλo μέταλλο, έχει ένα συμπαθητικό πολύ ωραίο συνδυασμό χρυσού χρώματος με κόκκινες λεπτομέρειες και ωραίες άκρες. Τα κουμπιά είναι πάρα πολύ ωραία και το τηλέφωνο είναι πραγματικά λεπτό και άνετο να το κρατάτε με το ένα χέρι.

Έχει 2.5D γυαλί με καμπύλη άκρη στο μπροστινό μέρος, το οποίο αναμειγνύεται στο μεταλλικό σώμα. Η πλάτη αισθάνεται εξαιρετική και έχει κεραίες που τρέχουν κατά μήκος του πάνω και του κάτω μέρους. Η επωνυμία Nubia ξεχωρίζει, στο πίσω μέρος και δίνει μια premium αίσθηση. Η μονάδα διπλής κάμερας στο πίσω μέρος παίρνει ένα κόκκινο highlight όπως ακριβώς και άλλα smartphones από την εταιρεία.

Η Nubia έχει τοποθετήσει τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, με κουμπιά αφής σε κάθε πλευρά. Τα κουμπιά έχουν οπίσθια φωτισμό και ανάβουν με την οθόνη. Τα πλήκτρα ισχύος και έντασης είναι εύκολα προσβάσιμα. Ο υβριδικός δίσκος διπλής SIM τοποθετείται στο πλάι και μπορείτε να τοποθετήσετε μια κάρτα microSD στη δεύτερη υποδοχή αντί για μια κάρτα SIM. Στο κάτω μέρος, υπάρχει μια θύρα USB τύπου C μαζί με μια σχάρα ηχείου και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Nubia M2 Οθόνη

Η οθόνη AMOLED 5,5 ιντσών διαθέτει μια ανάλυση Full HD, κάνοντας το πάνελ να έχει 401 εικονοστοιχεία ανά ίντσα. Βρήκαμε την οθόνη να έχει καλή αντίθεση και βαθύ μαύρο, αλλά αν δεν σας αρέσει, έχετε την επιλογή να τσιμπήσετε τη θερμοκρασία χρώματος. Η φωτεινότητα είναι καλή, αλλά η οθόνη μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να διαβαστεί κάτω από το άμεσο ηλιακό φως. 

Κατά τα άλλα όμως το nubia για την τιμή του διαθέτει μια πολύ καλή οθόνη η οποία δεν θα αφήσει κανένα παραπονεμένο. 

Nubia M2 Επιδόσεις 

Ενεργοποιώντας το Nubia M2 βρίσκουμε το δοκιμασμένο και τεσταρισμένο Snapdragon 625 SoC. Αυτός ο επεξεργαστής octa-core συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθήκευσης, το οποίο είναι επεκτάσιμο μέσω της υβριδικής υποδοχής SIM. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα microSD έως 200GB με αυτό το smartphone. Το Nubia M2 υποστηρίζει και τα 4G και VoLTE. Εκτός από αυτό, έχει Bluetooth 4.1, WiFi ac, GPS και Glonass. Οι αισθητήρες στο M2 περιλαμβάνουν αισθητήρα φωτός, αισθητήρα εγγύτητας, γυροσκόπιο και πυξίδα.

Η Nubia διαθέτει το M2 έρχεται με το Android Marshmallow, το οποίο είναι ξεπερασμένο και είναι από τα λίγα σημεία σε αυτό το κινητό που μας αφήνει μια πικρή αίσθηση. Αυτό είναι πιθανότατα εξαιτίας του προσαρμοσμένου UI Nubia πάνω από το Android.

Το Nubia M2 έπιασε μερικούς καλούς αριθμούς στα benchmarks. Στο AnTuTu, επέστρεψε 63.503 μονάδες, και στο Geekbench 4 οι βαθμολογίες ήταν 509 για τη δοκιμή ενός πυρήνα και το 1921 για τη δοκιμή πολλαπλών πυρήνων. Το τηλέφωνο χειρίζεται τις καθημερινές εργασίες πολύ καλά και δεν είχαμε καμία καθυστέρηση ή lags όταν το χρησιμοποιήσαμε. Τα 4GB μνήμης RAM σημαίνει ότι αυτό το τηλέφωνο μπορεί να κάνει πολλαπλές εργασίες με αρκετές εφαρμογές να εκτελούνται στο παρασκήνιο ενώ τα 64GB είναι υπερ-αρκετά για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και να εγκαταστήσετε εφαρμογές στην συσκευή.

Nubia M2 Camera

nubia m2 box unboxing

Για τη φωτογραφία, το Nubia M2 διαθέτει διπλές κάμερες 13-megapixel στο πίσω μέρος. Ο ένας χρησιμοποιείται ως αισθητήρας RGB ενώ ο άλλος χειρίζεται μονοχρωματικά δεδομένα. Και οι δύο προστατεύονται από γυαλί sapphire. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει μια κάμερα 16 megapixel για selfies. Η εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής Nubia είναι εύκολη στη χρήση και προσφέρει γρήγορες εναλλαγές για HDR, λειτουργίες λήψης και φίλτρα. Παίρνετε επίσης μια λειτουργία Pro για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το υλικό της μηχανής. Οι περισσότεροι άλλοι τρόποι αναφέρονται στην ενότητα "Camera Family". Ένας που μας έδειχνε ήταν ο τρόπος λειτουργίας Mono Photo που σας επιτρέπει να τραβήξετε μονόχρωμες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας μόνο έναν αισθητήρα.

Υπάρχουν πολλές λειτουργίες κάμερας, όπως ένα αργό κλείστρο, μια αργή κίνηση και μια λειτουργία pro που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε αρκετές ρυθμίσεις εικόνας. Σε μια φωτεινή ημέρα το Nubia M2 θα σας δώσει πολύ όμορφες, φωτεινές και καθαρές εικόνες, το ίδιο και σε ημέρες με συννεφιά ή σε δωμάτια με αρκετό φωτισμό. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όμως η κάμερες του M2 δεν θα έχουν τρομερή απόδοση και ο θόρυβος είναι πιθανό να υπάρχει στις φωτογραφίες σας. Παρόλα αυτά, η συνολική ποιότητα εικόνας της ημέρας είναι μία από τις καλύτερες σε αυτήν την περιοχή τιμών καθώς οι εικόνες είναι λεπτομερείς και ακόμη και η δυναμική περιοχή συνήθως προσαρμόζεται σωστά.

Η λειτουργία Πορτραίτου παίρνει όμορφες φωτογραφίες, αλλά κάποιες λήψεις έχουν μερικά αντικείμενα που γίνονται θολά γύρω από τις άκρες του θέματος κάνοντας τη φωτογραφία να φαίνεται αφύσικη.

Η ποιότητα της εικόνας Selfie είναι πολύ καλή, καθώς υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες και ευκρίνεια, παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες από τις φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε κακό φωτισμό.

Αυτό το τηλέφωνο μπορεί να τραβήξει βίντεο σε 4k και η ποιότητα είναι πολύ καλή για ένα τηλέφωνο χαμηλού προϋπολογισμού. Υπάρχει αρκετή λεπτομέρεια και το CAF λειτουργεί πολύ καλά. Τα 1080p της ποιότητας βίντεο selfie είναι επίσης καλή. Η ποιότητα της ηχογράφησης είναι αρκετά καλή, αλλά η μείωση του θορύβου υποβάθρου οδηγεί μερικές φορές σε ηχητικές αλλοιώσεις.

Nubia M2 Μπαταρία

Το Nubia M2 φιλοξενεί μια αρκετά μεγάλη μπαταρία 3630mAh . Η χωρητικότητα είναι αρκετή για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο για μία ημέρα με έντονη χρήση. Όταν χρησιμοποίησα το τηλέφωνο, κράτησε μία ολόκληρη ημέρα με αρκετή ώρα σε παιχνίδια, πάνω από 1 ώρα σε youtube και 1,5 ώρα περίπου κλήσεων. Συνολικά έχει μια καλή μπαταρία και διαχείριση ενέργειας ενώ με την θύρα Type-C το τηλέφωνο φορτίζει αρκετά γρήγορα. Η Nubia στέλνει το M2 με έναν φορτιστή Qualcomm Quick Charge 3 για ακόμα γρηγορότερη ταχύτητα φόρτισης.

Δείτε το στο Banggood

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα