Ορισμένοι χρήστες του Xiaomi Mi A1 πήραν το Android Pie άλλοι ακόμα τίποτα

Είναι η εποχή όπου οι χρήστες του Xiaomi Mi A1 θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Λοιπόν, για μερικούς από εσάς. Η Xiaomi αποσύρει τώρα την ενημέρωση του Android 9 Pie στο Mi A1. Το 2017 Android One τηλέφωνο της Xiaomi ήταν πολύ νωρίς για να πάρει το νέο λογισμικό, ακόμη και με την υπόσχεση του Android One για ταχείες ενημερώσεις.Στις αρχές Δεκεμβρίου, ένας χρήστης ανέφερε ότι έλαβε το Android 9 Pie beta στο Mi A1. Μέρες αργότερα, μια φαινομενικά σταθερή ενημέρωση προσγειώθηκε σε περισσότερες συσκευές από όλο τον κόσμο (μέσα σε αυτές και η συσκευή Mi A1 των Techfreaks). Δυστυχώς, η OTA αναβάθμιση δημιούργησε σοβαρά προβλήματα με τη σύνδεση LTE για κάποιους χρήστες και η Xiaomi έκανε μια πολύ κακή δουλειά στο να εξηγήσει τι συμβαίνει.

Στις 20 Δεκεμβρίου, η Xiaomi ανακοίνωσε (μέσω του Gadgets 360) ότι ένα νέο Android 9 χτίστηκε για τους χρήστες. Το νέο firmware ονομάζεται PKQ1.180917.001 (V10.0.2.0.PDHMIFK) και είναι προφανώς πλήρης απελευθέρωση, αντί beta. Τα κύρια νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης είναι η υποστήριξη για ραδιόφωνο FM, προσαρμοστική μπαταρία και φωτεινότητα και συνιστώμενες εφαρμογές που βασίζονται στις ενέργειες των χρηστών.Τώρα για τα κακά νέα: ενώ πολλοί χρήστες όπως ανέφεραν στο Reddit έλαβαν την ενημέρωση χωρίς προβλήματα, άλλοι παραπονέθηκαν για προβλήματα LTE. Επιπλέον, σύμφωνα με αρκετούς Redditors, η Xiaomi φαίνεται να έχει σταματήσει ξανά την ανάπτυξη. Ακόμα λοιπόν τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το Mi A1 άλλωστε άργησε αρκετά να πάρει την έκδοση 8.1 στην οποία αντιμετώπισε μια αντίστοιχη κατάσταση με μια ενημέρωση που τελικά τραβήχτηκε πίσω μέχρι, που μετά από πολύ καιρό, να βγει η τελική έκδοση.

Ελπίζουμε κάτι ανάλογο να μην τύχει με την έκδοση Pie και οι χρήστες να λάβουν πιο γρήγορα την ενημέρωση. For the record το κινητό Mi A1 που έχουμε στο techfreaks.gr δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από την στιγμή που έλαβε το Android Pie.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα