Η Samsung επιβεβαιώνει την ενημέρωση σε Android Pie για τα Galaxy S8 / S8 +, Note 9 και άλλα τηλέφωνα

Η Samsung μόλις ξεκίνησε την κυκλοφορία του Android Pie για τα Samsung Galaxy S9 και S9 +, αν και η ενημέρωση είναι διαθέσιμη μόνο σε μερικές χώρες. Ωστόσο, αν έχετε ένα άλλο smartphone της Samsung που νομίζετε ότι πληροί τις προϋποθέσεις για την ενημέρωση του Android Pie, εδώ είναι ο προγραμματισμός της εταιρείας για κάθε μοντέλο όπως δημοσιεύθηκε νωρίτερα σήμερα.Όπως παρατηρήθηκε από το SamMobile, τα χρονικά πλαίσια για αυτές τις ενημερώσεις αναφέρονται από την εταιρεία της Νότιας Κορέας στην εφαρμογή Samsung Members, αλλά δεν υπάρχει καμία λέξη για το ποια περιοχή θα πάρει πρώτα την κάθε ενημέρωση αν και θεωρούμε ότι πρώτα θα γίνεται στην χώρα της εταιρίας.

Το Samsung Galaxy Note 9 προγραμματίζεται να λάβει την ενημέρωση τον Φεβρουάριο του 2019, όχι τον Ιανουάριο, όπως πιστεύαμε αρχικά. Τα Galaxy S8 και S8 + θα έρθουν στη συνέχεια τον Μάρτιο, μαζί με το Note 8, ενώ τα Galaxy A8 / A8 +, A7 2018, A9 2018 και Galaxy Tab S4 10.5 θα λάβουν την ενημέρωση τον Απρίλιο.

Τον Μάιο, η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τις ενημερώσεις Android Pie για τα Galaxy J4 / J4 +, J6 / J6 + και A8 Star. Στη συνέχεια, το Samsung Galaxy J7 2017 και το Galaxy J7 Duo θα ενημερωθούν στο Android Pie τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αντίστοιχα.Τρεις συσκευές της Samsung θα λάβουν την ενημέρωση το Σεπτέμβριο: Galaxy Xcover4, Galaxy J3 2017 και Galaxy Tab S3 9,7 ιντσών. Τέλος, το Samsung Galaxy Tab A 2017, το Galaxy Tab Active2 και το Galaxy Tab A 10,5 ιντσών είναι τα τελευταίο που θα λάβουν την ενημέρωση τον Οκτώβριο του 2019.

Παρόλο που πρόκειται για επίσημα χρονικά πλαίσια, οι ημερομηνίες μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή αν η Samsung θεωρεί ότι η ενημέρωση δεν είναι έτοιμη για κυκλοφορία. Ορισμένες ενημερώσεις μπορεί ακόμη και να ακυρωθούν, οπότε μην ενθουσιαστείτε αν δεν διαθέτετε μία από τις ναυαρχίδες της εταιρίας που σίγουρα θα πάρουν την ενημέρωση.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα