Ο χειμερινός χάρτης Vikendi του PUBG Mobile είναι διαθέσιμος σήμερα!

Ο χειμερινός χάρτης Vikendi του PUBG Mobile διατίθεται σήμερα ως μέρος της ενημέρωσης 0.10.0 του παιχνιδιού. Ο Vikendi είναι χιονοδρομικός χάρτης 6Χ6 χιλιόμετρα που διαθέτει έντονο χιόνι και snowmobile. Με βάση το trailer του παιχνιδιού, μοιάζει με άλλα οχήματα που χαρακτηρίζονται από χριστουγεννιάτικα χρώματα. Ακόμη και το supply drop plane και το supply drop έχουν θέμα Χριστουγέννων.

Μαζί με το Vikendi, η έκδοση 0.10.0 περιλαμβάνει επίσης τα εξής:

Cross-serving matchmaking: Οι παίκτες μπορούν τώρα να ταιριάξουν με άλλους παίκτες της ίδιας κατάταξης σε άλλους servers για ισορροπημένο gameplay.

Μέτρα κατά της εξαπάτησης: Βελτιωμένη αναγνώριση για εξαπάτηση με νέες επιλογές αναφοράς για την παρακολούθηση παικτών και πρόσθετες ποινές για διακοπή αγώνων.

Σύστημα αναβάθμισης πυροβόλων όπλων: Υπάρχουν νέα υλικά στο Εργαστήριο που είναι διαθέσιμα στους παίκτες για να αναβαθμίσουν ορισμένα φινιρίσματα όπλων για να ξεκλειδώσουν τα αποκλειστικά kill effects, broadcasts και άλλα.

Βελτίωση διάταξης: Τα καλύτερα αποτελέσματα των παικτών στην ομάδα Crew Challenge θα εμφανιστούν τώρα και οι παίκτες μπορούν τώρα να συγκεντρώσουν όλες τις καθημερινές αποστολές ταυτόχρονα.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα