Το Samsung Galaxy S10 μπορεί να περιλαμβάνει το "Bright Night", ένα χαρακτηριστικό χαμηλού φωτισμού

Η λειτουργία Night Sight που είναι διαθέσιμη για τα τηλέφωνα Google Pixel επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν ποιοτικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Άλλοι κατασκευαστές έχουν παρόμοια τεχνολογία στις εφαρμογές κάμερας τους που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το ίδιο πράγμα.Για παράδειγμα, το OnePlus έχει Nightscape, και το Huawei το ονομάζει Night Mode. αλλά εάν το XDA έχει δίκιο, το Samsung Galaxy S10 θα περιλαμβάνει ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Bright Night.

Οι ενδείξεις προέρχονται από κομμάτια κώδικα που ανακάλυψε το XDA στην τελευταία έκδοση του OneUI / Android Pie για το Samsung Galaxy Note 9. Ο κώδικας αναφέρει το όνομα Bright Night και περιλαμβάνει σχόλια όπως φωτίζει αυτή την εικόνα με το Bright Night, σκοτεινές συνθήκες, τραβήξτε πολλές φωτογραφίες και συνδυάστε τις για πιο φωτεινές και καθαρότερες εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς να χρησιμοποιείτε το φλας και τραβήξτε φωτεινές φωτογραφίες ακόμη και σε πολύ σκοτεινές συνθήκες.Το XDA λέει ότι έχει νόημα για τη Samsung να κάνει την λειτουργία Bright Night αποκλειστική για το Galaxy S10 για κάποιο διάστημα. Η εταιρεία έκανε το ίδιο πράγμα με το χαρακτηριστικό της Super Slo Mo, το οποίο τελικά προστέθηκε στο Samsung Galaxy S8 και το Galaxy Note 8 από το Samsung Galaxy S9.

Θα μπορούσαμε να δούμε το Samsung Galaxy S10 να παρουσιάζεται τον Φεβρουάριο, περίπου την ίδια χρονική στιγμή που θα γίνει το Mobile World Congress (MWC) το επόμενο έτος. Η εκδήλωση τεχνολογίας κινητών τηλεφώνων θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια φορά στη Βαρκελώνη και προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου 2019.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα