Τα Huawei P20, P20 Pro και Mate 10 Pro παίρνουν ενημέρωση Android 9 στην Ευρώπη

Μετά την αρχική έναρξη του προγράμματος Android 9 Pie beta το Σεπτέμβριο, η Huawei ξεκίνησε τελικά την τελική έκδοση της ενημερωμένης έκδοσης EMUI 9 που βασίζεται στο Android Pie στα μοντέλα Huawei P20, P20 Pro και Mate 10 Pro στην Ευρώπη.Τα νέα έρχονται ένα μήνα μετά την αρχική κυκλοφορία του λογισμικού στην εγχώρια αγορά της Huawei στην Κίνα. Όσον αφορά το τι φέρνει η νέα ενημέρωση, οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν νέες επιλογές πλοήγησης με βάση τα gestures, έναν επανασχεδιασμό γρήγορων ρυθμίσεων και μερικές άλλες βελτιώσεις σε όλο το περιβάλλον χρήστη. Ωστόσο, ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή όλων θα έρθει στο τμήμα της μπαταρίας. Καθώς, το Android 9 Pie ενοποιεί τη νέα προσαρμοστική μπαταρία.Ως συνήθως, η ενημέρωση αυτή αναμένεται να αναπτυχθεί σταδιακά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλους. Όμως, όσοι από εσάς επιθυμείτε να το λάβετε, μπορείτε να αναζητήσετε με μη αυτόματο τρόπο τη νέα έκδοση Android μέσω της ενότητας "Ενημερώσεις λογισμικού" στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις".

Θήκη Bakeey Flip Smart P20 Pro

Μόλις η Huawei ολοκληρώσει την εγκατάσταση για αυτές τις συσκευές, τα υπόλοιπα 10 smartphones θα ακολουθήσουν παράλληλα με τα Honor Play, Honor 10 και Honor View 10. Μετά από αυτό, η Huawei θα συνεχίσει τις ενημερώσεις το 2019 για τα Huawei Mate 9 και Huawei P10 .

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα