Τα Asus ZenFone Max Pro M2 και ZenFone Max M2 είναι επίσημα με μεγάλες μπαταρίες και χαμηλές τιμές

Είναι γνωστό το γεγονός ότι τα περισσότερα σύγχρονα smartphone έχουν την μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά ενώ οι όλο και περισσότεροι ενεργειακά αποδοτικοί επεξεργαστές βοήθησαν να βελτιώθουν τα τελευταία χρόνια, οι προσπάθειές τους είναι σε μεγάλο βαθμό άχρηστες όταν συνδυάζονται με μικροσκοπικές μπαταρίες.Από την άλλη πλευρά, όσοι δεν ψάχνουν για τα πιο ισχυρά κινητά τηλέφωνα στον κόσμο, μπορούν να αγοράσουν ένα μέλος της οικογένειας Asus ZenFone Max σε λογική τιμή με μια αρκετά μεγάλη μπαταρία.

Τα αναβαθμισμένα ZenFone Max Pro M2 και ZenFone Max M2 είναι σήμερα επίσημα στην Ινδία, όπου πρόκειται να κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα πριν από πιθανή επέκταση στην Ευρώπη μετά από δεύτερη παρουσίασηστο CES 2019 τον Ιανουάριο. Τουλάχιστον αυτό είναι η προσδοκία θεωρώντας ότι το ZenFone Max Plus M1 και το ZenFone Max M1 είναι επίσης διαθέσιμα.Στην Ινδία, το Asus ZenFone Max Pro M2 ξεκινά με μόλις $ 180 με γυαλιστερό πίσω γυαλί, την μικρότερη "full-function" εγκοπή στο τμήμα τιμών του και μια πραγματικά κολοσσιαία μπαταρία 5.000 mAh μέσα στην συσκευή. Εντυπωσιακά, το τηλέφωνο καταφέρνει να ζυγίσει μόλις 175 γραμμάρια, παρόλο που αγωνίζεται και σε μια σχετικά μεγάλη οθόνη 6,26 ιντσών με ανάλυση FHD + και ένα κάπως αξιοσημείωτο πιγούνι.

Το Snapdragon 660 SoC που τροφοδοτεί το ZenFone Max Pro M2 δεν είναι μεγάλη αναβάθμιση, αν και προφανώς θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον για λογική μνήμη και αποθηκευτικό χώρο. Η διαμόρφωση αρχικού επιπέδου προσφέρει μόνο 3GB μνήμη RAM και 32GB τοπικής αποθήκης.

Κατά κάποιο τρόπο, αυτό το εξαιρετικά προσιτό mid-ranger λάμπει και στο τμήμα της φωτογραφίας, με ενισχυμένες με AI διπλές κάμερες με οπίσθιο φωτισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός shooter 12MP με διάφραγμα f / 1,8, καθώς και ένα 13MP selfie cam με f / 2,0.

Είναι κατανοητό ότι το Asus ZenFone Max M2 κάνει μερικούς ακόμη συμβιβασμούς για να ξεκινήσει από μια πιο χαμηλή τιμή των $ 140 ή λιγότερο, με μια λιγότερο ελκυστική μεταλλική κατασκευή σε μια πιο ταλαιπωρημένη μπαταρία 4.000 mAh και τον επεξεργαστή Snapdragon 632.Η εγκοπή είναι επίσης λίγο ευρύτερη, η οθόνη 6,26 ιντσών έχει ανάλυση HD +, ενώ οι διπλές οπίσθιες κάμερες και ο single shooter selfie είναι λιγότερο ικανός. Αλλά αυτό εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικά χαρακτηριστικό για ένα smartphone για την τιμή του, ενώνοντας το ZenFone Max Pro M2 σε επαίρεται το καλύτερο και των δύο κόσμων με την γρήγορη αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και το "γρήγορο ξεκλείδωμα προσώπου".

Και τα δύο νέα τηλέφωνα υπόσχονται να παραδώσουν περίπου δύο ημέρες συνεχούς χρήσης με μία μόνο φόρτιση, τρέχοντας επίσης το Android 8.1 Oreo από την πλευρά του λογισμικού, με τα επίσημα καλούδια του Android Pie να κατευθύνονται στο ZenFone Max Pro M2 τον επόμενο μήνα.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα