Η ενημέρωση σε Android Pie για το Pocophone F1 κυκλοφόρησε

Το Pocophone F1 έκανε μεγάλο θόρυβο όταν κυκλοφόρησε χάρη στις προδιαγραφές premium τις οποίες είχε και τη χαμηλή τιμή. Τώρα, το τηλέφωνο που κατασκεύασε η Xiaomi με το νέο brand name λαμβάνει αναβάθμιση σε MIUI 10 με βάση το Android Pie πολύ πριν από άλλα flagship smartphones.Το Pocophone ξεκίνησε για πρώτη φορά την beta δοκιμή της ενημερωμένης έκδοσης του Android Pie μόλις τον περασμένο μήνα, επιτρέποντας στους χρήστες να το δοκιμάσουν. Ένα μήνα αργότερα όμως το Pocophone έχει ήδη ξεκινήσει μια σταθερή έκδοση της αναβάθμισης MIUI.

Xiaomi Pocophone F1 - 293.00 €

Σύμφωνα με το Android Police, το changelog αναφέρει ότι η ενημέρωση του Pocophone F1 MIUI 10 περιλαμβάνει το Android Pie, τη λειτουργικότητα του Google Lens στην εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής, τις διορθώσεις Android Auto και διορθώσεις σφαλμάτων μικροφώνου. Επιπλέον, η ενημέρωση έρχεται με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Νοεμβρίου.Εάν δεν βλέπετε την ενημέρωση του ΟΤΑ ακόμα και δεν θέλετε να περιμένετε, μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα το νέο υλικολογισμικό. Χάρη σε μια ανάρτηση στο Reddit, έχουμε τον άμεσο σύνδεσμο λήψης που μπορείτε να βρείτε παρακάτω. Μόλις το έχετε, μετακινήστε το αρχείο στο φάκελο του downloaded_rom του τηλεφώνου και ξεκινήστε τη διαδικασία χειροκίνητης ενημέρωσης από τις ρυθμίσεις ενημέρωσης του συστήματος Pocophone F1.

ANDROID PIE UPDATE

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα