Το Honor View 20 με κάμερα in-display, πίσω κάμερα 48MP και Link Turbo
Το Honor View 10

Το Honor View 20 με κάμερα in-display, πίσω κάμερα 48MP και Link Turbo

Τρεις βασικές τεχνολογικές καινοτομίες που θα εμφανιστούν στο επερχόμενο Honor View 20 αποκαλύφθηκαν σήμερα στο Χονγκ Κονγκ. Το Honor View 20 θα διαθέτει την πρώτη φωτογραφική μηχανή in-display στον κόσμο - το ίδιο πράγμα που αναμένουμε να δούμε από το Samsung Galaxy S10 το επόμενο έτος - καθώς και μια κύρια κάμερα 48MP και αυτό που η Honor ονομάζει Link Turbo, το οποίο συνδυάζει Wi- Fi και LTE για να αυξήσετε τις ταχύτητες λήψης.

Ο διάδοχος του View 10 αναμένεται να ανακοινωθεί στο Παρίσι στις 22 Ιανουαρίου, αλλά η Honor είναι σαφώς πρόθυμη να τρέξει την διαφημιστική καμπάνια του View λίγο νωρίς.

Honor View 20 κάμερα in-display

Μία κυκλική οπή διαμέτρου 4,5 χιλιοστών βρίσκεται στην επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης LCD του View 20, επιτρέποντας στην κάμερα που βρίσκεται μπροστά να κάθεται στο κάτω μέρος και να "βλέπει" μέσα από την οθόνη. Ενώ αυτή η λύση δεν προσφέρει πολύ περισσότερο χρησιμοποιήσιμο χώρο οθόνης σε σύγκριση με μια μικρή εγκοπή, παρέχει μια λιγότερο οπτική παρεμβατική λύση στην πιο κοινή - και ευρέως χρησιμοποιούμενη- εγκοπή. Φυσικά, δεν θα βρείτε επιπλέον αισθητήρες εδώ, μόνο την κάμερα. Η Honor ισχυρίζεται ότι "χρησιμοποιώντας ένα ειδικό σχέδιο, διατηρεί τη δομή της οθόνης επιτρέποντας παράλληλα τη λειτουργία της μπροστινής κάμερας", υπογραμμίζοντας ότι "η οπή δεν είναι παραδοσιακή οπή" αλλά περισσότερα γι' αυτό θα μάθουμε στο μέλλον υποθέτω. 

Honor View 20 48MP με αισθητήρα Sony IMX586

Το Honor View 20 θα κάνει επίσης ντεμπούτο στην πρώτη φωτογραφική μηχανή 48MP σε ένα smartphone, υποθέτοντας ότι η Xiaomi δεν θα φτάσει πρώτη σε αυτό το σημείο. Το Sony IMX586 είναι ένας αισθητήρας CMOS μισής ίντσας με ανάλυση 48 MP και μέγεθος 0,8 micron. Η συστοιχία Quad Bayer χρησιμοποιεί μια διαδικασία που ονομάζεται binning pixel για να συνδυάσει τα φωτεινά δεδομένα από τέσσερα παρακείμενα pixels σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, επιτρέποντας στο Honor View 20 να δημιουργήσει φωτεινότερες εικόνες 12MP με λιγότερο θόρυβο.

Το dual-NPU του Kirin 980 και το dual-ISP σημαίνουν ότι το Honor View 20 παίρνει επίσης μια αναβάθμιση επεξεργασίας εικόνας. Σύμφωνα με την Honor, η επεξεργασία εικόνας του View 20 έχει βελτιωθεί κατά 134% - πιθανώς από το View 10 - και η επεξεργασία φωτογραφικών μηχανών βελτιώθηκε κατά 46%. Η Honor επεκτείνει επίσης τα οφέλη του 48MP AI HDR στο View 20.

Honor View 20 Link Turbo

Τέλος, το Link Turbo συνδυάζει σήματα Wi-Fi και LTE για να παρέχει ακόμη πιο γρήγορες ταχύτητες λήψης. Είναι βασικά το ίδιο πράγμα που η Samsung έκανε στο Galaxy S5 με τo Download Booster. Το Link Turbo αξιοποιεί το AI και τα μεγάλα δεδομένα για την ανάλυση των συνθηκών δικτύου και τον καλύτερο τρόπο για την επίτευξη ενός βέλτιστου αποτελέσματος. Η μετάβαση από το ένα σήμα στο άλλο θα συνεπάγεται μια απρόσκοπτη λειτουργία, ώστε οι χρήστες να μην υποφέρουν από διακοπές κατά τη διάρκεια ροής.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα