Επί πληρωμή Παιχνίδια στο Play Store Δωρεάν για περιορισμένο διάστημα

Είναι αλήθεια ότι τα καλύτερα Android παιχνίδια κοστίζουν χρήματα και σε ποιόν δεν αρέσουν τα παιχνίδια και ειδικά τα παιχνίδια για κινητά. Σίγουρα όμως δεν έχουν όλοι χρήματα να δαπανήσουν για παιχνίδια στο κινητό τους. Το καλό όμως είναι ότι η Google ανά διαστήματα δίνει κάποια παιχνίδια αλλά και εφαρμογές εντελώς δωρεάν για πάντα. Το θέμα είναι να τις προλάβετε. 

Εμείς συχνά πυκνά κάνουμε ελέγχους για να βρούμε μερικά τέτοια παιχνίδια και εφαρμογές, επιλέγουμε τα καλύτερα (κατά την γνώμη μας) από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε. Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια.

Mind Games Pro

Το Mind Games Pro είναι μια μεγάλη συλλογή παιχνιδιών βασισμένη εν μέρει στις αρχές που προέρχονται από γνωστικά αντικείμενα για να σας βοηθήσουν να εξασκήσετε διαφορετικές νοητικές ικανότητες. Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια άσκησης εγκεφάλου του Mindware. Όλα τα παιχνίδια περιλαμβάνουν το ιστορικό σκορ και τα γραφήματα της προόδου σας. Η κύρια εφαρμογή παρουσιάζει μια σύνοψη των καλύτερων παιχνιδιών σας και των σημερινών βαθμολογιών σε όλα τα παιχνίδια.

Κατέβασμα!

Cartoon Dungeon VIP : Age of cartoon

Ένα RPG κινουμένων σχεδίων στο οποίο οι ήρωες Indie γίνονται Guardians! Αν σας αρέσουν τα κινούμενα σχέδια, κατεβάστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική cartoon-style περιπέτεια. Μαζέψτε ήρωες και εκπαιδεύστε τους ώστε να αναπτύξουν νέες δυνάμεις και δυνατότητες.

Κατέβασμα!

Cubes

Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μυαλού που απαιτεί έντονη συγκέντρωση και απαιτεί ισχυρές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού
◉ 127 μοναδικά και χαριτωμένα επίπεδα pixel-art (Όλα ξεκλείδωτα)
◉ 2 τύποι ελεγκτή: απλές χειρονομίες και arrows
◉ Προφίλ παίκτη με τα καλύτερα αποτελέσματα (Χρόνος και αριθμός κινήσεων) για κάθε επίπεδο

Κατέβασμα!

Maze

Το Maze είναι ένα κλασικό παιχνίδι παζλ λαβύρινθου για παιδιά και ενήλικες. Αυτό είναι εύκολο να παιχθεί από όλους. Απλά σύρτε τα δάχτυλά σας πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά
Μια πρόκληση με εκατοντάδες επίπεδα. Μπορείς να το κάνεις!

Κατέβασμα!

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα