Πώς να κάνετε εγγραφή μια κλήση Skype

Πρέπει να καταγράψετε μια κλήση Skype ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε ή να την ακούσετε ξανά αργότερα; Είτε πρόκειται για μία οικογενειακή συζήτηση είτε για ένα πιθανό podcast, ίσως θελήσετε έναν απλό τρόπο να καταγράψετε τις συνομιλίες ήχου ή βίντεο από το Skype. Υποθέτουμε ότι έχετε ήδη εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση του Skype για τον οδηγό μας.Εάν δεν το έχετε, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο του Skype και κάντε λήψη της τελευταίας έκδοσης πριν ξεκινήσετε. Λάβετε υπόψη ότι η εγγραφή συνομιλιών ήχου και βίντεο χωρίς να ζητάτε άδεια από το άλλο μέρος είναι νομικά αμφισβητήσιμη και διαφέρει ανάλογα με τον τόπο κατοικίας σας. Ελέγξτε τους νόμους στην περιοχή σας ή ζητήστε άδεια πριν από την εγγραφή.

Το Skype διαθέτει τώρα τη δική του ενσωματωμένη λειτουργία εγγραφής και παρόλο που άλλες μπορεί να είναι πιο πλήρεις, έρχεται μαζί με την εφαρμογή, καθιστώντας την πιο εύκολη στην χρήση της και χωρίς να χρειάζεται πολλές ρυθμίσεις οι οποίες μπορεί να σας μπερδέψουν. Δείτε πώς να την χρησιμοποιήσετε:

Βήμα 1: Ξεκινήστε μια κλήση με τον φίλο ή τον συνάδελφό σας. Μπορεί να είναι κλήση ήχου ή βίντεο.Βήμα 2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο "+" στην κάτω δεξιά γωνία και επιλέξτε "Έναρξη εγγραφής". Στην κορυφή του παραθύρου θα εμφανιστεί μια κόκκινη κουκκίδα και ένα μήνυμα που σας υπενθυμίζει ότι η εγγραφή λαμβάνει χώρα και ότι πρέπει να ενημερώσετε το άλλο μέρος που το καταγράφετε.

Εγγραφή Κλήσης SkypeΒήμα 3: Όταν τελειώσετε την καταγραφή της κλήσης, είτε τερματίστε την κλήση ή πατήστε ξανά το εικονίδιο "+" και επιλέξτε "Διακοπή εγγραφής". Στη συνέχεια η εγγραφή θα ολοκληρωθεί και θα γίνει επεξεργασία της.

Βήμα 4: Για να ακούσετε την εγγραφή, μεταβείτε στο παράθυρο συνομιλίας χρησιμοποιώντας το εικονίδιο που βρίσκεται στο κάτω δεξιά μέρος του παραθύρου κλήσης. Η εγγραφή θα είναι εκεί. Πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής για να την ακούσετε ή να την παρακολουθήσετε ξανά.

Σημειώστε ότι η λειτουργία εγγραφής της εφαρμογής στο Skype καταγράφει όλα τα βίντεο και τον ήχο των συμμετεχόντων στο ίδιο αρχείο.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα