Το "φημολογούμενο" Google Pixel 3 Lite εμφανίζεται δίπλα στο Pixel 3 σε φωτογραφία

Την περασμένη εβδομάδα, είδαμε κάποιες φωτογραφίες από αυτό που υποτίθεται ότι θα είναι το Google Pixel 3 Lite, μια παραλλαγή μεσαίας εμβέλειας της τρίτης γενιάς Pixel της Google. Το τηλέφωνο φημολογείται ότι είναι εφοδιασμένο με οθόνη 5,56 ιντσών, με αναλογία πλευρών 18,5: 9. Το τηλέφωνο θα διαθέτει τον Snapdragon 670, και μέσα θα πρέπει να δούμε 4GB μνήμης RAM και 32GB / 64GB εσωτερικής αποθήκευσης. Μία μπαταρία 2915mAh φέρεται να κρατάει τα φώτα αναμμένα.Ένα tweet που δημοσιεύτηκε σήμερα από τον Ben Geskin περιέχει μια εικόνα που δείχνει τόσο το Pixel 3 Lite όσο και το Pixel 3. Από την φωτογραφία φαίνεται ότι το Pixel 3 Lite (στα αριστερά) έχει μόνο ένα ηχείο στο επάνω μέρος της συσκευής, αντίθετα με τα δύο ηχεία που βρίσκονται στο πάνω και κάτω μέρος του Pixel 3.

pixel 3 lite

Το σημαντικότερο μέρος του φύλλου προδιαγραφών όσον αφορά πολλούς καταναλωτές, δείχνει ότι οι πίσω και εμπρός κάμερες θα έχουν τους ίδιους 12MP και 8MP αισθητήρες που βρίσκονται στο Pixel 3 και το Pixel 3 XL. Σε μια ενδιαφέρουσα στροφή, το Pixel 3 Lite διαθέτει μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών, την οποία δεν θα βρείτε στο Pixel 3 και το Pixel 3 XL.Αυτή τη στιγμή, δεν είναι σαφές πότε, ή ακόμη και αν, το Pixel 3 Lite θα κυκλοφορήσει. Και αν η Google κυκλοφορήσει το τηλέφωνο, υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα περιοριστεί σε ορισμένες αγορές.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα