Η Google ενδέχεται σύντομα να επιτρέπει στους χρήστες να σχολιάζουν τα αποτελέσματα αναζήτησης

Η Google ενδέχεται σύντομα να εισαγάγει δημόσια σχόλια στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το χαρακτηριστικό αυτό ανακαλύφθηκε από το 9to5Google σε ένα APK teardown του τελευταίου Google App, υποδεικνύοντας ότι η λειτουργία θα έρθει σύντομα. Μια από τις πρώτες χρήσεις του χαρακτηριστικού είναι πιθανό να σχολιάζουν οι χρήστες ζωντανά αθλητικά παιχνίδια.


 

Το 9to5Google έκανε την ανακάλυψη σε μια ενότητα της εφαρμογής που ονομάζεται "Οι Συνεισφορές σας". Κάνοντας κλικ σε αυτήν την ενότητα εμφανίζονται δύο πλαίσια: ένα για reviews και ένα για σχόλια. Εκεί, η εφαρμογή εξηγεί ότι οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν σχόλια σε αθλητικά παιχνίδια στο Google, ενώ τα παιχνίδια είναι ζωντανά.

Σύμφωνα με τη σελίδα βοήθειας της Αναζήτησης Google, εάν η λειτουργία ολοκληρωθεί, θα μπορείτε να σχολιάζετε τις αναζητήσεις που έχετε κάνει στη Google καθώς και να διαβάσετε σχόλια που έχουν κάνει άλλοι. Η Google εξηγεί ότι τα σχόλια που κάνετε είναι δημόσια και θα συνδεθούν στη σελίδα "Σχετικά με μένα". Η Google παρουσίασε για πρώτη φορά τη σελίδα "Σχετικά με μένα" το 2015, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ελέγχουν τις πληροφορίες που εμφανίζονται σχετικά με αυτές στις υπηρεσίες Google.Το χαρακτηριστικό των σχολίων μοιάζει με την ενότητα των reviews που η Google εισήγαγε πρόσφατα για αναζήτηση. Εδώ, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν κριτικές ταινιών απευθείας από την ενότητα "Πίνακας γνώσεων" του κινηματογράφου στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Η Google εμφανίζει κριτικές για το κοινό στο κάτω μέρος της οθόνης μετά από πληροφορίες ταινιών και κριτικές.

Η εισαγωγή του χαρακτηριστικού έρχεται σύντομα αφού η Google ξεκίνησε να "σκοτώνει" το κοινωνικό της δίκτυο Google Plus τον Οκτώβριο, μετά από μαζική παραβίαση δεδομένων. Εκείνη την εποχή, η Google δήλωσε ότι έκλεισε το Google Plus λόγω της αποτυχίας της να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των καταναλωτών.Ωστόσο, το νέο χαρακτηριστικό υποδηλώνει ότι ενώ το Google Plus πεθαίνει, η εταιρεία δεν έχει κάνει διώχνει τα κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα