Προσφορά 3 Εφαρμογές Κάμερας επί πληρωμή τώρα Δωρεάν στο Play Store

Σας αρέσει η Φωτογραφία; Και σε ποιόν δεν αρέσει. Το τελευταίο διάστημα η φωτογραφία από κινητά έχει αντικαταστήσει κάθε άλλη φωτογραφία στο διαδίκτυο. Κάθε μέρα ξεφυτρώνουν εκατοντάδες εφαρμογές φωτογραφίας στο Play Store πολλές από αυτές δωρεάν αλλά με διαφημίσεις και κάποιες άλλες με πολλά φίλτρα και δυνατότητες αλλά επί πληρωμή.

Αυτές τις μέρες το Play Store μας δίνει 3 εφαρμογές κάμερας για κινητό εντελώς Δωρεάν για πάντα. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή δηλαδή θα υπάρχει στο κινητό σας σαν να την έχετε αγοράσει! Μια μοναδική προσφορά μόνο που θα πρέπει να προλάβετε γιατί λήγει σε λίγες ημέρες!

Selfie Camera Pro

Η Selfie Camera Pro είναι μια τέλεια φωτογραφική μηχανή και ένας εξαιρετικός επεξεργαστής φωτογραφιών, διαθέτει βίντεο υψηλής ανάλυσης HD, δημιουργεί όμορφα εφέ κίνησης, ενώ μπορεί να κάνει ένα μοναδικό βίντεο υψηλής ποιότητας για τηλέφωνα Android. Αυτή είναι επίσης μια από τις καλύτερες εφαρμογές φωτογραφιών σε χιλιάδες εφαρμογές selfies. Μπορείτε να τραβήξετε υψηλής ποιότητας εικόνες HD απευθείας στην συσκευή σας. Είναι σαν μια επαγγελματική ψηφιακή camera, είναι απλή, ελαφριά και εύκολη στη χρήση. Η φωτογραφική μηχανή Selfie είναι ισχυρή, γεμάτη από χαρακτηριστικά που είναι κατάλληλα για κινητά τηλέφωνα και tablet Android. Περιλαμβάνει εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών επαγγελματικά, όμορφα εφέ κάμερας με χιλιάδες ζωντανά και χαριτωμένα, δωρεάν φίλτρα.

Download

HD Camera Pro

Η HD Camera Pro είναι μια τέλεια φωτογραφική μηχανή και ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, βίντεο υψηλής ανάλυσης HD. Ικανή να δημιουργεί όμορφα εφέ κίνησης, πολλές λειτουργίες φωτογραφίας και βίντεο υψηλής ποιότητας για τηλέφωνα Android.

Με την εφαρμογή HD Camera Pro, μπορείτε να τραβήξετε υψηλής ποιότητας εικόνες HD απευθείας στο Android smartphone σας. Είναι σαν μια επαγγελματική ψηφιακή camera, απλή στην χρήση, ελαφριά και με πάρα πολλές δυνατότητες. Στην ουσία είναι ίδια με την selfie camera pro καθώς την έχει φτιάξει η ίδια εταιρία. Όπως στην πρώτη εφαρμογή έτσι και σε αυτή θα βρείτε παρόμοιες λειτουργίες και φίλτρα για την κάμερα του κινητού σας.

Download

Camera 4K Pro - Perfect, Selfie, Video, Photo

Η Camera 4K Pro είναι μια εξελιγμένη εφαρμογή κάμερα. Για καλύτερη χρήση της εφαρμογής, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κάμερα 2 api από τις ρυθμίσεις (αν την υποστηρίζει το κινητό σας). Αυτή η εφαρμογή είναι μια προηγμένη έκδοση μιας εφαρμογής ανοιχτού κώδικα. Διαθέτει πολλές ρυθμίσεις και δυνατότητες ώστε να κάνει την μηχανή του κινητού τηλεφώνου σας ένα ισχυρό εργαλείο λήψης φωτογραφιών και βίντεο.

Μερικά χαρακτηριστικά,

-Φωτογραφία λειτουργίας (STD, HDR, DRO, EXPO {})
-Φωτογραφία (Αυτόματη, Άπειρη, Κλειδωμένη, Συνεχής)
-Ανίχνευση προσώπου
-White Balance (Auto, Incandescent, Fluorescent, Daylight, Cloudy)
-Εφέ χρώματος (μονοκόμματο, αρνητικό, σέπια, αφριστική, Aqua)
-Burst (2x, 3x, 4x, 5x, 10x, Απεριόριστο)
-Timer(1s, 2s, 3s, 5s, 10s, 15s, 20s, 30s, 1m, 2m, 5m)
-ISO
-Ανάλυση φωτογραφικής μηχανής
-Πλέγμα
-Compass και πολλά περισσότερα

Download

Περισσότερα

 

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα