Η Google φέρνει την ενημέρωση Wear OS "H" με λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας και άλλα

Η Google μόλις κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση για το Wear OS, το οποίο είναι έκδοση H. Είναι μια κάπως μικρή ενημέρωση για smartwatches Wear OS, αλλά υπάρχουν μερικά βασικά χαρακτηριστικά που κυκλοφορούν ως μέρος αυτής της ενημερωμένης έκδοσης.Αυτό περιλαμβάνει τις ενημερώσεις λειτουργίας εξοικονόμησης μπαταρίας, οι οποίες θα μπορούν να επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, ενεργοποιώντας την εξοικονόμηση μπαταρίας, η οποία θα εμφανίζει μόνο την ώρα μόλις η στάθμη της μπαταρίας πέσει κάτω από το 10%. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον ως ρολόι, ακόμα και αν δεν μπορείτε να λάβετε ειδοποιήσεις.

Η Google προωθεί επίσης την Βελτιωμένη Off Body Efficiency. Έτσι, μετά από 30 λεπτά αδράνειας, το ρολόι σας θα πάει σε λειτουργία ύπνου, έτσι ώστε να μπορεί να εξοικονομηθεί μπαταρία. Αυτό  φαίνεται να είναι το μεγάλο πράγμα εδώ με αυτήν την ενημέρωση στο Wear OS, εξοικονομεί ακόμα περισσότερη μπαταρία στο smartwatch σας.Υπάρχουν μερικά άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα σε αυτή την ενημέρωση επίσης. Αυτό περιλαμβάνει το Smart App Resume για όλες τις εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να συνεχίσετε από πού σταματήσατε όλες τις εφαρμογές στο ρολόι σας. Αντί να χρειάζεται να περιμένετε να ανοίξει ξανά. Στη συνέχεια, υπάρχει το Two Step Power Off. Έτσι τώρα μπορείτε να απενεργοποιήσετε το ρολόι σας σε μόλις δύο βήματα. Απλά κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να δείτε την οθόνη απενεργοποίησης και, στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το κουμπί "απενεργοποίηση" ή "επανεκκίνηση".Αυτό κάνει την ίδια διαδικασία με την απενεργοποίηση του smartphone σας, καθιστώντας την πιο ομοιόμορφη σε όλες τις συσκευές Android. Δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία για το πότε θα ξεκινήσει αυτή η λειτουργία σε όλα τα smartwatches του Wear OS, αλλά η Google λέει ότι "θα κυκλοφορήσει προοδευτικά τους ερχόμενους μήνες". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Google πρέπει να συνεργαστεί με τους συνεργάτες της για να αναβαθμιστούν αυτές οι ενημερώσεις στα smartwatches που λειτουργούν στο Wear OS. Η Google αναφέρει επίσης ότι η επιλεξιμότητα για αυτήν την ενημέρωση θα καθοριστεί από τον κατασκευαστή του ρολογιού σας.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα