Το παιχνίδι Harry Potter AR έρχεται από τα Niantic Labs του Pokémon Go

Ο μαγικός κόσμος των βιβλίων και ταινίων του Χάρι Πότερ της J.K. Rowling πρόκειται να εισβάλουν στον κόσμο μας ή μάλλον καλύτερα στον κόσμο του AR το 2019. Μια νέα έκθεση αναφέρει ότι η Niantic Labs, οι δημιουργοί του παιχνιδιού AR για κινητά Pokémon Go, αναπτύσσει επί του παρόντος ένα νέο παιχνίδι AR που ονομάζεται Harry Potter: Wizards Unite για ένα λανσάρισμα κάποια στιγμή το επόμενο έτος.Σύμφωνα με το TechCrunch, το παιχνίδι θα γίνει σε συνεργασία με την Warner Bros. Interactive. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες για το Harry Potter: Wizards Unite είναι λίγες και πολύ κοντά σε αυτό το σημείο. Το άρθρο υποθέτει ότι το παιχνίδι του Χάρι Πότερ μπορεί να μοιράζεται μερικά στοιχεία παιχνιδιού και χαρακτηριστικά γνωρίσματα από τον πρώτο τίτλο AR της Niantic, το Ingress. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες εξερευνούν τον πραγματικό κόσμο με τα smartphones τους και υπερασπίζονται ορισμένες τοποθεσίες ενώ συλλέγουν power-ups.

Είναι εύκολο να βλέπετε ένα τέτοιο παιχνίδι να μεταφράζεται σε ένα που θα μπορούσε να λειτουργήσει στο franchise του Χάρι Πότερ. Οι παίκτες θα μπορούσαν να αναλάβουν τους ρόλους των νεαρών μάγων που μαθαίνουν νέα ξόρκια και πρέπει να μάχονται με άλλους παίκτες σε πραγματικούς χώρους. Η Niantic έχει σίγουρα πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα και αυτό, σε συνδυασμό με τη δημοτικότητα του franchise του Χάρι Πότερ, θα μπορούσε να αποτελέσει τόσο ένα παιχνίδι αλλαγής για την βιομηχανία AR, όπως το Pokémon Go το 2016.Η Niantic Labs κυκλοφόρησε ένα σύντομο τρέιλερ για το επερχόμενο Harry Potter: Wizards Unite. Παρόλο που το τρέιλερ δεν δείχνει κάποιο στοιχείο του παιχνιδιού, τουλάχιστον μας υπενθυμίζει ότι το παιχνίδι είναι ακόμα σε εξέλιξη. Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να παίξουμε το Harry Potter: Wizards Unite. Το ίδιο τρέιλερ έδειξε ότι το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να βγει κάποια στιγμή το 2019.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα