Το νέο σφάλμα του Pixel 3 κάνει τα μηνύματα κειμένου να εξαφανίζονται

Φαίνεται ότι τα ζητήματα συνεχίζουν να επηρεάζουν τις συσκευές Pixel 3 μετά την αποστολή των τελευταίων ενημερώσεων ασφαλείας από την Google. Δεν είναι η πρώτη φορά, και πιθανώς όχι η τελευταία, που τα τηλέφωνα Pixel εμφανίζουν σφάλματα αφού λάβουν μια ενημέρωση λογισμικού.Πολλοί ιδιοκτήτες του Pixel 3 έχουν δημοσιεύσει στο Reddit και διαμαρτύρονται για ένα θέμα με τα μηνύματά τους. Φαίνεται ότι μετά την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Νοεμβρίου, μερικά (αν όχι όλα) τα μηνύματα κειμένου που είναι αποθηκευμένα στο Pixel 3 εξαφανίζονται ξαφνικά.

Το θέμα χρονολογείται από την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο redditor chainaw_huffing ισχυρίζεται ότι είχε προβλήματα με την εφαρμογή Μηνύματα, η οποία πάγωσε στη μέση της διαδικασίας συγχρονισμού. Με το άνοιγμα των μηνυμάτων του, ορισμένες από τις συνομιλίες εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς.Ένας άλλος redditor με το όνομα katiemcccc λέει ότι όλα τα μηνύματα από το Pixel 3 διαγράφηκαν και δεν εμφανίστηκαν παρά την επανεκκίνηση του τηλεφώνου ή την εγκατάσταση / απεγκατάσταση ενημερώσεων και chat με τη βοήθεια της Google. Δεν είναι σαφές εάν αυτό σχετίζεται πλήρως με την εφαρμογή Μηνύματα ή έχει οτιδήποτε σχέση με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Νοεμβρίου, αλλά εάν έχετε μηνύματα κειμένου στο Pixel 3, ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας.

Ο μόνος τρόπος για να ανακτήσετε τα χαμένα μηνύματα είναι να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής Μηνύματα, αλλά αυτό δεν λειτουργεί για όλους, συνεπώς πρέπει να δούμε τι θα κάνει η Google τις επόμενες ημέρες για αυτό το θέμα.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα