Τα AirPods 2 της Apple εξακολουθούν να έχουν οριστεί για κυκλοφορία το 2018, σύμφωνα με πληροφορίες

Μετά από πολυάριθμες αναφορές σχετικά με την ύπαρξή τους, ένα νέο ζεύγος AirPods πιστοποιήθηκε φαινομενικά πρόσφατα από την Bluetooth SIG. Συνήθως, αυτές οι πιστοποιήσεις σημαίνουν ότι μια κυκλοφορία έρχεται σύντομα και, σύμφωνα με μια διαρροή, αυτό μπορεί να ισχύει και να δούμε τα airpods κάποια στιγμή αυτό το έτος.Παρά το γεγονός ότι δεν έλαβε χώρα σε κάποια από τις εκδηλώσεις υλικού του Φθινοπώρου της Apple, ο Tipster Ice Universe ισχυρίστηκε σήμερα ότι το AirPods 2 θα ανακοινωθεί φέτος "σίγουρα". Η πηγή της διαρροής δεν κατάφερε να προσδιορίσει μια ακριβή ημερομηνία, αλλά οι πληροφορίες δείχνουν ότι μια ανακοίνωση αργότερα αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανή. Μετά από όλα, με την εποχή των πωλήσεων των διακοπών σε λίγες ημέρες, η εταιρία θα θέλει πιθανώς να το εκμεταλλευτεί το σημείο μόλις οι πωλήσεις της Black Friday και Cyber ​​Monday τελειώσουν.Όσον αφορά το τι μπορεί να αναμένεται από τα AirPods δεύτερης γενιάς της Apple, οι αναφορές δείχνουν μια σχεδόν αμετάβλητη εξωτερική σχεδίαση που τώρα ενσωματώνει την αντοχή στο νερό. Αυτό θα συνδυαστεί με τη βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την always-on-Siri, δύο πράγματα που πρέπει να είναι δυνατά χάρη σε ένα νέο τσιπ ήχου. Το εξάρτημα ήχου αναμένεται επίσης να ξεκινήσει με μια νέα θήκη ασύρματης φόρτισης που θα είναι διαθέσιμη ως ξεχωριστό εξάρτημα. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να φορτίζουν τόσο τα AirPods όσο και την θήκη τοποθετώντας τα απλά πάνω σε ένα συμβατό φορτιστή.

Αυτή τη στιγμή, δεν είναι σαφές εάν το νέο ζεύγος AirPods θα πωληθεί παράλληλα με το πρωτότυπο ή εάν θα τα αντικαταστήσει εντελώς. Λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη τάση της Apple να ωθήσει τις τιμές, αναμένεται μια ελαφρώς υψηλότερη τιμή.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα