Τα Sony Xperia XZ Premium, XZ1 και XZ1 Compact λαμβάνουν ενημέρωση για το Android Pie

Η Sony διαθέτει την ενημέρωση σε Android Pie για τα Xperia XZ Premium, Xperia XZ1 και Xperia XZ1 Compact. Τα νέα έφτασαν μέσω του Blog του Xperia κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και αρκετοί χρήστες επιβεβαίωσαν από τότε ότι έλαβαν την ενημέρωση στα σχόλια.Η ενημέρωση έρχεται με τον αριθμό 47.2.A.0.306 και τις ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας της 1ης Οκτωβρίου, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο από πού ακριβώς ξεκινάει η κυκλοφορία (το Βιετνάμ και η Σιγκαπούρη έχουν προταθεί από τους σχολιαστές). Το πακέτο λήψης έρχεται σε περισσότερα από 2.5GB. Παράλληλα με τις αναμενόμενες βελτιώσεις του Android Pie τις οποίες λίγο πολύ όλοι γνωρίζετε, η Sony έχει αναπτύξει ένα νέο περιβάλλον κάμερας - πλήρης με βίντεο υψηλής ανάλυσης 960fps σε 1080p - βελτίωση HDR βίντεο και (προφανώς) selfie display flash.

Ωστόσο, η Sony δεν συμπεριέλαβε τους ελέγχους gestures του Android Pie. Αυτό μπορεί να απογοητεύσει μερικούς οπαδούς, αν και η Sony μπορεί να προσπαθεί να το πάει στον κλασικό τρόπο πλοήγησης, καθώς αυτό δεν είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο αρέσε σε όλους τους χρήστες.Είναι καλό να βλέπεις τη Sony να αναβαθμίζει τις συσκευές δεύτερης βαθμίδας της (ήδη ενημέρωσε τις τελευταίες flagship συσκευές της τον Οκτώβριο) πριν πολλοί άλλοι κατασκευαστές κατάφεραν να πάρουν ακόμη και τις πρώτες ενημερώσεις τους. Η εταιρεία έχει παγώσει για καιρό τον αγώνα ενημέρωσης, είναι απλά ντροπή ότι αγωνίζεται να πουλήσει τα κινητά της προϊόντα.

Αναζητήστε την ενημέρωση αυτή για να κατέβει στη συσκευή σας τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα