Η Apple λέει ότι η οθόνη αφής παρουσιάζει πρόβλημα σε ορισμένες μονάδες iPhone X

Η Apple δημοσίευσε μια νέα σελίδα υποστήριξης για το iPhone X που αναφέρει πως μπορεί να αποτύχει ένα στοιχείο που χρησιμοποιείται στη μονάδα οθόνης. Ως αποτέλεσμα, ορισμένα μοντέλα iPhone X ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται στην αφή ενός χρήστη στην οθόνη. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνιμα αλλά και με διαλείψεις. Ή, ακόμη και το ότι η οθόνη μπορεί να αντιδράσει ακόμα κι αν δεν την αγγίξατε. Η Apple λέει ότι αυτή η συμπεριφορά έχει παρατηρηθεί μόνο στο Apple iPhone X.Η Apple λέει ότι τα μοντέλα του iPhone X που παρουσιάζουν αυτή την συμπεριφορά θα δεχτούν δωρεάν αλλαγή της ενότητας της οθόνης μέσω της Apple ή ενός εξουσιοδοτημένου παροχέα υπηρεσιών της Apple. Εάν η μονάδα σας παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα, η Apple προτείνει να επιλέξετε μία από τις ακόλουθες επιλογές:

Βρείτε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής της Apple κοντά σας.
Κάντε μια συνάντηση στο πλησιέστερο κατάστημα της Apple.
Καλέστε ή επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple για να στείλετε το τηλέφωνό σας στην επιδιόρθωση της AppleΠριν επιδιορθώσετε το iPhone X σας, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής στο iCloud ή στο iTunes. Αν έχετε ήδη πληρώσει για να αντικαταστήσετε την ενότητα οθόνης στο iPhone X, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για την επισκευή από την Apple.

Ίσως να θυμάστε ότι πριν από δύο χρόνια, ορισμένα μοντέλα της Apple το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus αντιμετώπισαν προβλήματα με τις οθόνες αφής τους, συμπεριλαμβανομένων των μη ανταποκρινόμενων οθονών. Ονομάστηκε "Touch Disease", μια θεωρία κατηγορούσε ραγισμένες μπάλες συγκόλλησης στη μητρική πλακέτα για το πρόβλημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι τσιπ ελεγκτών να χάσουν την επαφή τους με το board, ξεκινώντας το "Touch Disease."

Δείτε την σελίδα υποστήριξης για το πρόβλημα

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα