Το Google Pixel 3 υπερθερμαίνεται κατά την φόρτιση, οδηγώντας σε αυτόματους τερματισμούς λειτουργίας

Οι ιδιοκτήτες του τελευταίου smartphone της σειράς Pixel, συγκεκριμένα του Pixel 3, αναφέρουν τώρα προβλήματα υπερθέρμανσης που είχαν ως αποτέλεσμα τον αυτόματο τερματισμό της λειτουργίας της συσκευής. Η πιο συνηθισμένη αιτία της υπερθέρμανσης φαίνεται να συνδέεται με ένα σφάλμα στη διαδικασία φόρτισης, αν και δεν είναι άμεσα σαφές εάν αυτό συμβαίνει στο λογισμικό ή το υλικό του τηλεφώνου.Δεδομένου ότι τα smartphones έχουν μια αυτοματοποιημένη διαδικασία για να χειριστούν τις συνθήκες όπου οι εσωτερικά μετρημένες θερμοκρασίες γίνονται πολύ υψηλές, ένα κοινό νήμα μεταξύ των αναφορών είναι ότι τα τηλέφωνα απλά απενεργοποιούνται για να κρυώσουν. Για τις διαδικασίες φόρτισης, αυτό περιλαμβάνει μια πτώση στο ρυθμό με τον οποίο φορτίζεται η μπαταρία. Μαζί με αυτή την επιβράδυνση, το σύστημα προειδοποιεί τους χρήστες για την κατάσταση μέσω μιας ειδοποίησης που δείχνει ότι ορισμένες υπηρεσίες και λειτουργίες τίθενται σε κατάσταση αναμονής.

Μια παρόμοια ειδοποίηση εμφανίζεται μετά από ένα πλήρες κλείσιμο του συστήματος, ενημερώνοντας τους χρήστες ότι η υπερθέρμανση ήταν η αιτία του τερματισμού λειτουργίας.Αυτό το νέο ζήτημα ακολουθεί στην πραγματικότητα μια ροή φαινομενικά τυχαίων καταγγελιών που υποβάλλονται από χρήστες που είναι ιδιοκτήτες των νέων συσκευών Pixel 3 και Pixel 3 XL της Google. Κατά κύριο λόγο, αυτές σχετίζονται με τις κάμερες που δεν αποθηκεύουν σωστά τις φωτογραφίες ή η ίδια η φωτογραφική μηχανή προκαλεί προβλήματα υλικού, αν χρησιμοποιηθεί εκτός του κύριου λογισμικού της Κάμερας που υπάρχει στην συσκευή.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα