Το OnePlus 6T παίρνει ήδη τη δεύτερη ενημέρωση μετά την κυκλοφορία του, βελτιώνοντας το Screen Unlock

Αφού έφερε βελτιώσεις στο Android Pie το OnePlus 6 σε χρόνο ρεκόρ (νωρίτερα από την πρώτη συσκευή Nokia), ίσως ο πιο φιλόδοξος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο ήδη ξεκινάει τη δεύτερη ενημέρωση λογισμικού για το ολοκαίνουργιο OnePlus 6T.


 

Αυτό είναι ένα smartphone που μόλις ξεκίνησε την πώληση πριν από μία εβδομάδα, φυσικά τρέχοντας την τελευταία μεγάλη έκδοση του Android από το κουτί ενώ εξακολουθεί να απαιτεί μικρές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις επιδόσεων για να ευχαριστήσει τους πρώτους fans της εταιρίας που το πήραν στα χέρια τους.

Στο changelog της ενημερωμένης έκδοσης OxygenOS 9.0.5, το οποίο έρχεται over-the-air στο OP6T καθώς μιλάμε είναι σύντομο και ασαφές, καθώς αναφέρει ότι περιέχει "γενικές διορθώσεις και βελτιώσεις σφαλμάτων", καθώς και απροσδιόριστες "βελτιώσεις για Screen Unlock".Φυσικά, το τελευταίο μέρος είναι πολύ ενδιαφέρον για εμάς και εκείνους που είτε κατέχουν είτε σκέφτονται να αγοράσουν το νέο "flagship killer". Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ένα από τα πολύ λίγα mainstream high-end τηλέφωνα εκεί έξω αρκετά τολμηρά για να υλοποιήσουν in-display τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μπορεί ακόμη και να είναι η πιο προσιτή συσκευή που υποστηρίζει τη λειτουργία "Screen Unlock" στις μεγάλες δυτικές αγορές.

Ο λόγος για τον οποίο η Samsung και πολλοί άλλοι δίστασαν να αποκόψουν τους συμβατικούς αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ότι η τεχνολογία υπερήχων της Qualcomm δεν είναι ακόμα 100% έτοιμη. Αυτό έχει αναγκάσει το OnePlus να χρησιμοποιήσει την ίδια οπτική λύση με το Huawei Mate 20 Pro, το οποίο θεωρείται ευρέως κατώτερο όσον αφορά την ταχύτητα, την ακρίβεια και την αξιοπιστία.

Η απελευθέρωση του OxygenOS 9.0.5 φαίνεται να είναι σχετικά χαλαρή και τμηματική, βλέποντας μια ευρύτερη επέκταση μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε αν έχετε το κινητό στα χέρια σας σύντομα θα λάβετε την ενημέρωση!

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα