Η Samsung αποκαλύπτει το επερχόμενο πτυσσόμενο τηλέφωνο της (Video)

Στο συνέδριο Samsung Developer που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σαν Φρανσίσκο, η εταιρία αποκάλυψε τελικά τη συσκευή που κατασκευάζει εδώ και χρόνια: το πτυσσόμενο τηλέφωνο της Samsung. Η τεχνολογία απεικόνισης που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της συσκευής θα αποκαλείται οθόνη Samsung Infinity Flex Display.Η συσκευή που παρουσιάστηκε στη σκηνή ήταν ένα πρωτότυπο τηλέφωνο και εγκλωβίστηκε σε ένα παχύ κουτί για να μην μας αφήσει να δούμε πως θα είναι η τελική έκδοση που θα βγει στο εμπόριο. Ωστόσο, η βασική ουσία του τρόπου λειτουργίας της συσκευής ήταν εμφανής.

Στην προεπιλεγμένη, διπλωμένη κατάσταση, η συσκευή μοιάζει με ένα τυπικό smartphone, αν και λίγο μικρότερο και λεπτότερο (σε πλάτος και όχι σε πάχος). Στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου υπάρχει μια οθόνη κάλυψης, αλλά όταν ξεδιπλώσετε το τηλέφωνο, διπλασιάζεται σε μέγεθος οριζόντια, καθιστώντας το ένα τετράγωνο σχήμα 7,3 ιντσών.Ουσιαστικά, υπάρχει μια ενιαία οθόνη smartphone στο μπροστινό μέρος, και στη συνέχεια μια μεγαλύτερη οθόνη μέσα στο οποίο διπλώνει το κέντρο. Το UI του Android αλλάζει αυτόματα ανάμεσα σε διαφορετικές διατάξεις, ανάλογα με το αν η συσκευή είναι "κλειστή" ή "ανοιχτή". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις εφαρμογές όπως θα κάνατε κανονικά σε κλειστή κατάσταση, η οποία θα μοιάζει εξοικειωμένη με τη μορφή ενός "κανονικού" smartphone . Όταν ξεδιπλώσετε τη συσκευή, όλα εξελίσσονται για να κάνουν καλύτερη χρήση της μεγαλύτερης οθόνης.

Υπάρχει επίσης συνέχεια της εφαρμογής μεταξύ των δύο καταστάσεων του smartphone. Με άλλα λόγια, εάν χρησιμοποιείτε τους Χάρτες Google ενώ το τηλέφωνο είναι κλειστό, όταν ξεδιπλώνετε την οθόνη, οι Χάρτες Google θα εξακολουθούν να είναι ανοιχτοί και θα αλλάζουν αυτόματα το μέγεθος για να ταιριάζουν με τη νέα διάταξη.Η Samsung δημιούργησε επίσης ένα νέο σύστημα που ονομάζεται Πολυλειτουργικό Παράθυρο, το οποίο σας επιτρέπει να τρέχετε έως και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα, ενώ το τηλέφωνο είναι σε ξετυλιγμένη "ανοιχτή" κατάσταση. Αυτό θα σας βοηθήσει με πολλαπλές εργασίες και θα είναι πιθανώς ένα μεγάλο μέρος της μελλοντικής εκστρατείας μάρκετινγκ για το smartphone.

Δυστυχώς, η Samsung δεν μας έδωσε πειρσσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τηλέφωνο, όπως όνομα, ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή. Ωστόσο, είδαμε τώρα το πτυσσόμενο τηλέφωνο της Samsung "έτοιμο", πράγμα που σημαίνει ότι η κανονική παρουσίαση του δεν μπορεί να είναι πολύ μακριά.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα