Το Samsung Galaxy J4 Core, το δεύτερο τηλέφωνο Android Go της εταιρείας, διαρρέει πλήρως

Σε σύγκριση με το Android One, το οποίο έχει επεκταθεί σημαντικά και ενίσχυσε την παγκόσμια κυκλοφορία του κατά το παρελθόν έτος, η σειρά Android Go των έξυπνων τηλεφώνων εξαιρετικά χαμηλού κόστους που λειτουργούν με μια πλατφόρμα λογισμικού ειδικά σχεδιασμένη για χαμηλές προδιαγραφές αυξάνεται με βραδύτερο ρυθμό.Υπάρχουν ακόμα μόλις λίγες συσκευές οι οποίες κυκλοφορούν ακόμα και ακόμα λιγότερες οι οποίες βγαίνουν κάτω από την σειρά Android Go, αν και το Samsung Galaxy J2 Core φημολογείται επίσης ότι θα συμμετάσχει σε αυτή την ομάδα πολύ σύντομα. Ο κορυφαίος πωλητής smartphone στον κόσμο εργάζεται σε μια μεγαλύτερη και ελαφρώς καλύτερη έκδοση του πρώτου κινητού του Android Go, το ονομάστηκε Galaxy J4 Core.

Παρόλο που δεν έχουμε ιδέα εάν πρόκειται να φτάσει στην Ευρώπη σε σύντομο χρονικό διάστημα, ένα εγχειρίδιο χρήσης μπορεί ήδη να το κατεβάσετε από την ειδική ιστοσελίδα της Samsung, υποδεικνύοντας ότι μια επίσημη ανακοίνωση είναι πράγματι σε κοντινή απόσταση.

samsung j4 core gold

Ακόμα καλύτερα, φαίνεται ότι μια βραζιλιάνικη εταιρία λιανικής πώλησης μπορεί να έχει δώσει τις πλήρεις λεπτομέρειες του Samsung Galaxy J4 Core. Ωστόσο, η τιμή δεν αναφέρεται και η συσκευή 6 ιντσών δεν μπορεί να παραγγελθεί ή να προ-παραγγελθεί ακόμη. Εκτός από την ουσιαστικά μεγαλύτερη οθόνη, το Galaxy J4 Core φαίνεται να αναβαθμίζει την ανάλυση της οθόνης 5 ιντσών του J2 Core από 960 x 540 σε ένα ελαφρώς πιο ευχάριστο 1480 x 720 pixels.Αυτό σημαίνει επίσης ότι η ξεπερασμένη αναλογία διαστάσεων 16: 9 θα αντικατασταθεί από ένα ψηλό 2: 1, με λεπτότερες στεφάνες γύρω, αν και δεν είναι ακριβώς το "Infinity Display" της Samsung. Στο εσωτερικό τώρα, ένας επεξεργαστής Snapdragon 430 αναμένεται να αντικαταστήσει το εσωτερικό chip Exynos 7570 της Samsung με την ίδια μνήμη RAM 1GB, καθώς και αναβαθμισμένο 16 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Εάν αυτό ακούγεται υπερβολικό από τα πρότυπα του 2018, μπορεί να θέλετε να θυμάστε ότι το λογισμικό Android Oreo (Go edition) είναι κατασκευασμένο με ακόμα πιο ταπεινές προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων προεγκατεστημένων εφαρμογών της Google που αποσκοπούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, μνήμης, δεδομένων και αποθήκευσης, καθώς και τη βελτιστοποίηση της γενικής απόδοσης της συσκευής.Έτσι, δεν θα πρέπει να είστε απογοητευμένοι από τη μπαταρία των 3.300 mAh του Galaxy J4 Core, ενώ οι οπίσθιες κάμερες 8MP πίσω και 5MP μάλιστα αισθάνονται λίγο απογοητευτικές καθώς έχουμε συνηθίσει λίγο μεγαλύτερες αναλύσεις το 2018, αν και αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να διορθώνεται με το λογισμικό.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα