Η Samsung χρησιμοποιεί το λογότυπό της για να κάνει tease το επερχόμενο αναδιπλούμενο smartphone

Η Samsung μόλις δημοσίευσε μια νέα εικόνα στην επίσημη σελίδα της στο Facebook και αυτή η εικόνα υποδηλώνει σαφώς ότι το πτυσσόμενο τηλέφωνο βρίσκεται στο δρόμο για την επίσημη κυκλοφορία του. Για να είμαστε ξεκάθαροι, αυτή η εικόνα εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα της Samsung για το Samsung Mobile και η εταιρεία έθεσε στην πραγματικότητα την εικόνα ως εικόνα προφίλ για τη συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook (η εικόνα που εμφανίζεται στη σελίδα Twitter της εταιρείας έχει αλλάξει επίσης).Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η εικόνα δείχνει το λογότυπο της Samsung, αλλά το λογότυπο είναι διπλωμένο, όπως και μια πτυσσόμενη οθόνη σε ένα αναδιπλούμενο smartphone. Το λογότυπο αυτό απεικονίζεται σε μαύρο φόντο, και αυτό είναι λίγο πολύ, η εταιρεία δεν προσέφερε καμία πρόσθετη εξήγηση σχετικά με αυτό, όπως αναμενόταν. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η εταιρεία αναμένεται να μοιραστεί κάποιες πληροφορίες σχετικά με το UI του τηλεφώνου στο SDC αυτής της εβδομάδας (Samsung Developer Conference 2018), παρόλο που η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο.

Μερικές πρόσφατες αναφορές υποδηλώνουν ότι το πτυσσόμενο smartphone της Samsung θα διαθέτει μια πτυσσόμενη εσωτερική οθόνη OLED των 7,3 ιντσών και πάνω από αυτό θα διαθέτει επίσης μια εξωτερική οθόνη που θα μετρήσει 4,6 ίντσες σε διαγώνιο. Η αναδιπλούμενη οθόνη θα κρυφτεί εντελώς όταν το τηλέφωνο διπλώνεται, φυσικά, ενώ η εξωτερική θα είναι ορατή ανά πάσα στιγμή. Σύμφωνα με αναφορές, το τηλέφωνο μπορεί να ονομαστεί "Galaxy F", καθώς το F θα είναι "αναδιπλούμενο", ενώ η συσκευή χρησιμοποιεί τον αριθμό μοντέλου "SM-F900U", ο οποίος μοιάζει με το σύστημα ονομασίας του Galaxy S.Αυτό δεν είναι όλα, όμως, η Samsung αναπτύσσει αναφορές για ένα μοναδικό περιβάλλον εργασίας χρήστη που θα συμπεριληφθεί στο πρώτο αναδιπλούμενο smartphone και ότι το UI φέρεται να αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Google, κάτι που είναι αρκετά ενδιαφέρον. Το Galaxy F φημολογείται ότι θα φιλοξενήσει εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους 512GB, θα ανοίγει σαν ένα κανονικό τηλέφωνο flip, ενώ η τιμή του θα είναι περίπου 2.000 δολάρια, αν αληθεύουν οι φήμες. Το τηλέφωνο λέγεται επίσης ότι έχει βάρος 200 γραμμάρια, τουλάχιστον το πρωτότυπο του και η εταιρεία μπορεί στην πραγματικότητα να περιλαμβάνει μια μικρότερη μπαταρία στο εσωτερικό αυτού του τηλεφώνου για να αντισταθμίσει το βάρος των οθονών. Ο μεντεσές που θα χρησιμοποιηθεί για αυτό το τηλέφωνο δοκιμάστηκε εκτενώς, ενώ οι φήμες λένε ότι μπορεί να διπλωθεί πάνω από 200.000 φορές. Η εταιρεία δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το τηλέφωνο το συντομότερο δυνατόν, καθώς η συσκευή φημολογείται ότι θα είναι διαθέσιμη το β 'τρίμηνο του επόμενου έτους, αλλά πιθανότατα θα ανακοινωθεί νωρίτερα. 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα