Η Blizzard ανακοινώνει το παιχνίδι για κινητά Diablo Immortal

Το Blizzcon 2018 ξεκίνησε με πλήρη ισχύ πριν από λίγες ώρες, με αρκετές ανακοινώσεις που καλύπτουν πολλούς τίτλους υψηλού προφίλ όπως το World of Warcraft, το Overwatch, το Diablo, το Warcraft και το Destiny. Παρά το γεγονός ότι πολλοί οπαδοί περίμεναν ότι η Blizzard θα ανακοινώσει το Diablo σχετικά με το PC (νέο παιχνίδι ή remaster), η αμερικανική εταιρεία παρουσίασε ένα παιχνίδι για κινητά - το Diablo Immortal.Το Diablo Immortal δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει στο Android και στο iOS. Στην πραγματικότητα, οι χρήστες Android μπορούν τώρα να κάνουν προ-εγγραφή μέσω του Google Play Store για να λάβουν ειδικές ανταμοιβές και να είναι οι πρώτοι που θα βιώσουν το Diablo Immortal. Επίσης, όσοι προ-εγγραφούν θα είναι κατάλληλοι να συμμετάσχουν σε μελλοντικές δοκιμές beta και να κερδίσουν ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού.

Εάν είστε λάτρεις του Diablo, θα θέλετε να μάθετε ότι η ιστορία του Diablo Immortal βρίσκεται ανάμεσα στα γεγονότα του Diablo II: Lords of Destruction και Diablo III. Λίγο αργότερα αφού ο Archangel Tyrael καταστρέφει το Worldstone ο οποίος είχε χτυπηθεί από τον Βάαλ, η ανθρωπότητα αφέθηκε να ασχοληθεί με τα επακόλουθα των πράξεών του.Προφανώς, θραύσματα του κατεστραμμένου Worldstone έχουν μολύνει τη γη, γοητευτικοί αρχαίοι δαίμονες αναζητούν τώρα τρόπους να αξιοποιήσουν τη δύναμη της πέτρας και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.

Το Diablo Immortal είναι ένα MMOARPG (μαζικό multiplayer online action RPG), που σημαίνει ότι θα συναντήσετε άλλους παίκτες καθώς θα περιπλανηθείτε στον κόσμο του παιχνιδιού. Μπορείτε ακόμη και να τους ενώσετε για να κάνετε επιδρομές σε επικίνδυνα μπουντρούμια.Μπορείτε να παίξετε ως μία από τις έξι κατηγορίες φανταστικών χαρακτήρων - Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer και Wizard, με τις δικές τους μοναδικές δυνάμεις και ικανότητες. Σύμφωνα με τη Blizzard, στις μελλοντικές ενημερώσεις θα προστεθούν περισσότερες κατηγορίες παιχνιδιού.

Όσον αφορά τα controls, η Blizzard υποστηρίζει ότι "η μετάβαση από το ποντίκι-πληκτρολόγιο στον έλεγχο για οθόνη αφής κινητών σχεδιάστηκε για να αισθάνεται εντελώς φυσική, διαισθητική και διασκεδαστική". Επίσης, περιμένετε τα λάφυρα λεηλασίας και legendaries να επιταχύνουν τον χαρακτήρα σας.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα