Alfawise W1 Review - Ακουστικά Bluetooth υψηλής ποιότητας σε εξαιρετική τιμή

Τα υπέρ: Καλή απομόνωση εξωτερικών παρεμβολών, καλή ποιότητα κατασκευής, καλή εφαρμογή στο αυτί.

Τα κατά: Μέτρια διάρκεια μπαταρίας, χωρίς πιστοποίηση κατά νερού και σκόνης

Συνολικά: Τα Alfawise W1 - Ακουστικά Bluetooth θα σου δώσουν μία πολύ καλή μουσική εμπειρία και μπορούν να γίνουν ένας αχώριστος σύντροφος στο τρέξιμο ή την βόλτα.

Βαθμολογία

8.6Overall9Σχεδιασμός8.8Ήχος7.8Μπαταρία8.8Ποιότητα Κατασκευής

Τα Bluetooth headset είναι σε άνοδο καθώς καθίστανται όλο και πιο προσιτά και προσφέρουν άνεση με ασύρματη σύνδεση μέσω τεχνολογίας Bluetooth. Το Alfawise W1 είναι ένα Bluetooth headset που προσφέρει ασυναγώνιστες δυνατότητες και εξαιρετική ποιότητα ήχου σε πολύ χαμηλή τιμή μέσω της προσφοράς από το Gearbest.

Design

alfawise w1 headphonesΤα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα στα αυτιά του καθενός. Η άνεση εξασφαλίζεται από υψηλής ποιότητας σιλικονούχο υλικό και ελαφριά κατασκευή που σας κάνει να νιώθετε σχεδόν ότι δεν φοράτε τίποτα ενώ κάθετε καλά στα αυτιά σας. Η Alfawise είναι γνωστή κυρίως για τα Gadgets της με την άριστη ποιότητα κατασκευής και την πολύ καλή σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Γι 'αυτό δεν είναι παράξενο το ίδιο πράγμα να επαναλαμβάνεται στα νέα ακουστικά της εταιρίας, των οποίων το κόστος είναι αρκετά χαμηλό αλλά εξακολουθεί να έχει κατασκευαστεό από ανθεκτικό πλαστικό ABS, με μερικά εξαρτήματα αλουμινίου, έτσι ώστε να είναι τόσο στερεά όσο και ανθεκτικά αλλά και ελαφριά. Ομοίως, ο σχεδιασμός των ακουστικών είναι αρκετά ελκυστικός και σπορ, ένα μαύρο χρώμα που συνδυάζεται με ένα καλώδιο που διατίθεται σε πολλά χρώματα, όπως πράσινο, μπλε, κόκκινο με ασπρόμαυρο.

Οι άκρες των ακουστικών έχουν προστατευτικό από σιλικόνη ειδικά κατασκευασμένες για να ταιριάζουν άνετα σε οποιοδήποτε είδος αυτιού, γεγονός που θα τα εμποδίσει από το να πέσουν ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούνται όταν περπατάτε ή τρέχετε. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα άκρα αλουμινίου των ακουστικών έχουν μαγνήτες στο εσωτερικό τους, οι οποίοι τα συγκρατούν μαζί όταν αποθηκεύονται, αλλά θα είναι επίσης χρήσιμο όταν φοριούνται γύρω από το λαιμό, εμποδίζοντας τα να γλιστρήσουν και να πέσουν στο πάτωμα. Έχουν επίσης μια ανθεκτική στο νερό επίστρωση που τα προστατεύει κυρίως από τον ιδρώτα, αλλά δεν συνιστάται η χρήση τους στη βροχή.

Αγοράστε τα Εδώ

Χαρακτηριστικά

Product Details

Μήκος Καλωδίου: 30 cm

Χρόνος Φόρτισης.: 2 - 3h 

Συμβατό με: iPhone,iPod, Android phone 

Συνδεσιμότητα: Wireless 

Απόκριση συχνότητας: 20-20000Hz 

Music Time: 15 - 17h

Sensitivity: -42db±3db

SNR: 92dBm 

Χρόνος Αναμονής: 260h

Χρόνος Ομιλίας: 14 - 16h

Extended Function

Bluetooth: Ναι

Bluetooth απόσταση: 10m (χωρίς εμπόδια)

Bluetooth Version: V4.1

Battery Information

Χωρητικότητα Μπαταρίας (mAh): 230mAh Li-ion

Τύπος Μπαταρίας: Built-in

Αγοράστε τα Εδώ

Απόδοση

Χάρη στην τεχνολογία υψηλής ποιότητας, τα ακουστικά AlfaWise W1 προσφέρουν εξαιρετικό ήχο με πλήρες μπάσο. Επίσης με τα καινοτόμα ακουστικά με διάφραγμα, προσφέρουν καθαρό ήχο και πολύ καθαρά μπάσα. Η ποιότητα του ήχου του AlfaWise W1 είναι αρκετά απίστευτη λαμβάνοντας υπόψη την τιμή του, με λεπτομέρειες όπως η απομόνωση του θορύβου λόγω του σχήματος των άκρων.

Ο κατασκευαστής λέει ότι τα ακουστικά έχουν έναν ισορροπημένο ήχο, αλλά λόγω του μικρού μεγέθους των οδηγών (μόνο 8,6mm) μην περιμένετε τα μπάσα τόσο δυνατά ή βαθιά. Αν και αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείτε, έχοντας κατά νου ότι ακόμα και σε υψηλή ένταση το Alfawise W1 είναι ικανό να αναπαράγει μουσική με ελάχιστη παραμόρφωση ήχου. Επίσης τα headphones έχουν απόκριση συχνότητας 20 - 20000Hz, καθώς και αντίσταση 16 ohms και ευαισθησία 88dB, αρκετή για να ακούσετε όλα τα είδη μουσικής με αποδεκτό τρόπο.

Μπαταρία

Το Bluetooth Headset Alfawise W1 πληροί τις απαιτήσεις ενσωματώνοντας μια εσωτερική μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 230 mAh, η οποία, αν και φαίνεται να είναι κάπως μικρή, ο κατασκευαστής δηλώνει ότι μπορεί να επιτύχει αυτονομία μέχρι 16 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, καθώς και το ίδιο ποσό στο χρόνο κλήσης, ενώ σε κατάσταση αναμονής μπορεί να επιτευχθεί αυτονομία μέχρι 260 ώρες η αλήθεια είναι ότι όσο τα έχουμε στα χέρια μας για να γράψουμε αυτό το review μπορεί να μην έχουμε μετρήσει ακριβώς τους χρόνους αλλά σίγουρα η μπαταρία τους κρατάει αρκετά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα διαφέρει ανάλογα με το επίπεδο έντασης που χρησιμοποιούν οι χρήστες. Είναι γενικά ωραία, παρόλο που αυτή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να είναι λίγο απογοητευτική εάν σχεδιάζετε να τα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού, όπου δεν έχετε πρόσβαση σε μια κοντινή πρίζα. Σύμφωνα με την Alfawise, τα ακουστικά χρειάζονται περίπου δύο ώρες για πλήρη φόρτιση, αν και αυτό είναι ένας χρόνος που μπορεί να γίνει μικρότερος εάν δεν εξαντλείτε ολόκληρη την μπαταρία.

Αγοράστε τα Εδώ

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα