Η Huawei ανακοίνωσε ρεκόρ προ-παραγγελιών εταιρίας με το Mate 20 Pro στη Δυτική Ευρώπη

Τον Οκτώβριο ήταν μια αποκάλυψη κινητών τηλεφώνων αφού σχεδόν μέρα παρά μέρα είχαμε ανακοινώσεις εντυπωσιακών κινητών συσκευών. Αυτό το μήνα η Huawei ανακοίνωσε ότι το Mate 20 Pro έσπασε το ρεκόρ της προ-παραγγελίας της εταιρείας στη Δυτική Ευρώπη που είχε προηγουμένως το P20 Pro.Σύμφωνα με την Huawei, οι προ-παραγγελίες Mate 20 Pro ξεπέρασαν τις προ-παραγγελίες P20 Pro κατά 40%. Ένα τέτοιο ευρύ περιθώριο επετεύχθη κατά τη διάρκεια των πρώτων δέκα ημερών προ-παραγγελιών του Mate 20 Pro. Η Huawei δεν έλεγε ακριβώς πόσες προ-παραγγελίες είδε για το τελευταίο smartphone της, αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι η εταιρεία είναι αρκετά ευχαριστημένη με την αυξημένη παρουσία της στη Δυτική Ευρώπη.

Σε αντίθεση με τους κινέζους κατασκευαστές όπως οι Xiaomi και Oppo, η Huawei έχει εδραιώσει την παρουσία της στην Ευρώπη εδώ και χρόνια. Επίσης, βοήθεια για τους αυξημένους αριθμούς προ-παραγγελίας του Mate 20 Pro ήταν οι προσφορές για κάθε προ-παραγγελία που συμπλήρωναν το τηλέφωνο με έναν ασύρματο φορτιστή Huawei και το Huawei Watch GT, σε πολλές περιοχές της Ευρώπης.Αυτές οι προσφορές βοήθησαν στην ανακούφιση από το σοκ της τετραψήφιας τιμής του Mate 20 Pro. Ακόμα και χωρίς αυτές τις προσφορές όμως, το Mate 20 Pro είναι εύκολα το πιο επιθυμητό τηλέφωνο στην αγορά κινητών Android αυτή τη στιγμή. Και για να μην ξεχνάμε, η τελευταία ναυαρχίδα της Huawei διαθέτει μια οθόνη AMOLED ύψους 6.39 ιντσών με ανάλυση 3.120 x 1.440, το δικό της επεξεργαστή Kirin 980 της Huawei, είτε 6 GB ή 8 GB μνήμης RAM, είτε 128 GB ή 256 GB επεκτάσιμη αποθήκευση, έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, και μια μπαταρία 4.200mAh που υποστηρίζει το νέο πρότυπο 40W Supercharge της Huawei.

Το Mate 20 Pro διαθέτει επίσης τρεις πίσω κάμερες που το καθιστούν ένα πολύ ισχυρό τηλέφωνο στην περιοχή της φωτογραφίας και ήταν πιο εντυπωσιακό από τη ρύθμιση της τρισδιάστατης κάμερας του LG V40 ThinQ. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η Huawei θα συνεχίσει αυτή τη δυναμική με ό, τι έχει ετοιμάσει για το επόμενο έτος. Μέχρι στιγμής, όμως, η εταιρεία φαίνεται να τελειώνει το 2018 με πολύ εντυπωσιακούς αριθμούς.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα