Το iOS 12.1 έρχεται στις 30 Οκτωβρίου, ενεργοποιώντας την υποστήριξη eSIM και πολλά άλλα

Το συμβάν της Apple στις 30 Οκτωβρίου απέχει μόνο λίγες ώρες, αλλά αύριο θα μας φέρει όχι μόνο νέα προϊόντα, αλλά την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple για κινητές συσκευές. Το iOS 12.1 είναι έτοιμο και εμφανίστηκε πρόσφατα στον επίσημο οδηγό χρήσης της Apple, ο οποίος συνήθως δείχνει ότι βρίσκεται στα τελικά στάδια ανάπτυξης.Ένα από τα μεγαλύτερα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται με το iOS 12.1 είναι η ενεργοποίηση της λειτουργικότητας eSIM που είναι διαθέσιμη για όλα τα μοντέλα iPhone 2018. Το eSIM είναι ένα τσιπ στο τηλέφωνο το οποίο του επιτρέπει να συνεργάζεται με δύο διαφορετικούς πάροχους τηλεφωνίας (ή δύο συμβάσεις στον ίδιο πάροχο) ταυτόχρονα.

Αυτή η υποστήριξη διπλής SIM είναι η πρώτη για iPhone και θα επιτρέψει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο που χρησιμοποιούν τις συσκευές τους. Από την κατοχή του ίδιου τηλεφώνου για δουλειά και προσωπική χρήση, τη χρήση σχεδίων δεδομένων από διαφορετικούς παρόχους για καλύτερη κάλυψη κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, η επιλογή για δεύτερη SIM θα είναι μια χρήσιμη λύση για πολλούς χρήστες της Apple.Αυτές οι ειδήσεις μπορεί να μην εντυπωσιάζουν τους χρήστες Android που είχαν τηλέφωνα με διπλή SIM στη διάθεσή τους, αλλά το eSIM παρέχει κάποια επιπλέον άνεση, αφού αφαιρεί την ανάγκη για μια φυσική κάρτα μέσα στο τηλέφωνό σας. Αντ 'αυτού, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σαρώσετε έναν κωδικό QR που παρέχεται από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας ή να τον ενεργοποιήσετε από την εφαρμογή από την οποία διαχειρίζεστε τη σύμβαση κινητής τηλεφωνίας.

Εκτός από το eSIM, υπάρχουν και άλλα πράγματα που έρχονται με το iOS 12.1: Group FaceTime, ρυθμιζόμενο αποτέλεσμα bokeh, μια λύση για το περίφημο "Beautygate" και πολλά άλλα. Μπορείτε να συντονιστείτε αύριο και να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση της Apple για να δείτε όλα τα καλούδια που έχει για μας. 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα