Ανακοινώθηκε το OnePlus 6T: Μικρότερη εγκοπή, χωρίς jack ακουστικών

Ο Οκτώβριος είδε την κυκλοφορία πολλών νέων τηλεφώνων υψηλού προφίλ, αλλά υπάρχει ακόμα ένα ακόμη που θα κυκλοφορήσει. Σήμερα (με ημερομηνία που άλλαξε μετά από αρκετές περιπέτειες), η OnePlus ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο OnePlus 6T φέρνοντας αρκετές ενημερώσεις σε αυτό που ήταν ήδη ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα του 2018.

Η οθόνη OnePlus 6T μαθαίνει έχει νέα κόλπα

Το OnePlus 6T δεν πήγε στη διαδρομή Mi Mix 3, οπότε εξακολουθεί να υπάρχει μια εγκοπή. Τα καλά νέα είναι ότι είναι περίπου 75 τοις εκατό μικρότερη, χρησιμοποιώντας ένα σχέδιο που είναι γνωστό ως teardrop notch. Οι επικριτές του Notch πιθανότατα θα προτιμούσαν να δουν την εγκοπή να φεύγει τελείως, αλλά αυτό είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Επιτρέπει επίσης στο OnePlus να δείχνει σε μια μεγαλύτερη οθόνη AMOLED 6,41 ιντσών.

Η οθόνη OnePlus 6T περιέχει μια άλλη μεγάλη αλλαγή, έναν ενσωματωμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει αφαιρεθεί και ο νέος σαρωτής in-display επιτρέπει στο OnePlus να επιστρέψει στη θέση αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου. Η OnePlus υποστηρίζει ότι είναι ο ταχύτερος αναγνώστης οθόνης στον κλάδο με χρόνο ξεκλειδώματος περίπου 0,34 δευτερολέπτων. Συνήθως οι σαρωτές σε οθόνη δεν είναι τόσο γρήγοροι όσο οι παραδοσιακοί αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αν και δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο οι δύο πρώτες αλλαγές, η OnePlus έχει επίσης βελτιώσει τη φωτεινότητα στις οθόνες του Oneplus 6T για καλύτερη θέαση σε εξωτερικούς χώρους.

Κυρίως το ίδιο κάτω εσωτερικά, μείον την υποδοχή ακουστικών!

Ας δούμε το πρώτο: Ναι, η υποδοχή ακουστικών έχει φύγει. Η OnePlus λέει ότι αυτό τους επέτρεψε να αυξήσουν το μέγεθος του θαλάμου συντονισμού στα εσωτερικά ηχεία του κινητού, καθώς και να κάνουν χώρο για μερικά άλλα εξαρτήματα χωρίς να χρειάζεται να αυξήσουν το μέγεθος του τηλεφώνου πολύ. Είτε πιστεύετε αυτό το επιχείρημα είτε όχι εξαρτάται από εσάς. Δεν είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε το jack να φεύγει, αλλά είναι μια τάση που γίνεται ολοένα και πιο συνηθισμένη και δεν προκαλεί έκπληξη.

Το OnePlus 6T τρέχει το ίδιο chipset Qualcomm Snapdragon 845 όπως το OnePlus 6 και - ανάλογα με το μοντέλο - έχει μνήμη RAM 6GB ή 8GB. Η OnePlus "τελειώνει" το μέγεθος αποθήκευσης 64GB και προσφέρει το τηλέφωνο με εσωτερική αποθήκευση 128 GB ή 256 GB το οποίο ακούγεται αρκετά λογικό.

Η OnePlus έχει εισάγει μπαταρίες 3.300mAh στα τηλέφωνά της από το OnePlus 5, οπότε επρόκειτο για αναβάθμιση εδώ. Το OnePlus 6T περιέχει μια μπαταρία 3.700mAh που θα πρέπει εύκολα να αντέχει μια μέρα ή περισσότερο. Το OnePlus 6 είχε ήδη αρκετά αξιοπρεπή διάρκεια ζωής μπαταρίας, αλλά η καλύτερη απόδοση μπαταρίας είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Η γρήγορη φόρτιση της εταιρείας κάνει επίσης μια επιστροφή εδώ, επιτρέποντάς σας να φορτίσετε γρήγορα το τηλέφωνό σας σε περίπτωση που η μπαταρία έχει πέσει λίγο χαμηλά.

Η κάμερα παραμένει σχεδόν η ίδια

Αν ελπίζατε για σημαντικές αλλαγές στην κάμερα, δεν υπάρχει τέτοια τύχη. Το OnePlus 6T προσφέρει αισθητήρες 16 και 20MP f / 1,7 που λειτουργούν πολύ παρόμοια με το OnePlus 6. Ο κύριος 16MP shooter διαθέτει OIS και EIS. Η πραγματική αλλαγή συμβαίνει με το λογισμικό. Η OnePlus εισάγει βελτιωμένες λειτουργίες HDR και πορτρέτου, νέες λειτουργίες φωτισμού στούντιο που αναγνωρίζουν πρόσωπα και ρυθμίζουν το φωτισμό για να προσομοιώσουν τον επαγγελματικό φωτισμό και μια νέα λειτουργία Nightscape Mode.

Το χαρακτηριστικό Nightscape έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βελτιωμένη διαύγεια και λιγότερο θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το OnePlus 6T υπόσχεται επίσης βελτιωμένη αναπαραγωγή χρωμάτων και δυναμική εμβέλεια. Δεν μπορούμε να πούμε πόσο καλά λειτουργεί αυτός ο τρόπος, αλλά ελπίζουμε να το δούμε όταν το πάρουμε στα χέρια μας.

Android Pie και το τελευταίο OxygenOS από το κουτί

Το OnePlus 6 είχε ήδη Android Pie μέσω μιας ενημέρωσης, αλλά το OnePlus 6T διαθέτει τις τελευταίες ενημερώσεις του OxygenOS επίσης. Περιλαμβάνει βελτιωμένες λειτουργίες Gestures και ενημερωμένο τρόπο παιχνιδιού με πλωτά εικονίδια που καθιστούν εύκολη την προβολή των ειδοποιήσεων σας με μια ματιά.

Πιθανώς η μεγαλύτερη ενημέρωση στην πλευρά του λογισμικού είναι η νέα λειτουργία Smart Boost. Αυτή η λειτουργία αποθηκεύει τα δεδομένα της εφαρμογής στη μνήμη για να βελτιώσει τους χρόνους εκκίνησης. Αυτό θα πρέπει να μεταφράζεται σε πολύ πιο γρήγορους χρόνους ανοίγματος εφαρμογών, με την OnePlus να ισχυρίζεται ότι θα μπορούσατε να δείτε μια βελτίωση από πέντε έως είκοσι τοις εκατό - ανάλογα με την εφαρμογή.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα