Το πρώτο τηλέφωνο με Snapdragon 710 της Samsung θα έχει τρεις πίσω κάμερες και με ψηλότερο λόγο διαστάσεων

Χθες, αποκαλύφθηκε ότι η Samsung εργάζεται επί του παρόντος για το πρώτο της smartphone με τεχνολογία επεξεργαστή Snapdragon 710, με μια νέα κυκλοφορία που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο. Και σήμερα, υπάρχουν μια σειρά από περισσότερες λεπτομέρειες.Παρόλο που η εμπορική ονομασία παραμένει ασαφής, ο αριθμός μοντέλου του smartphone αποκαλύπτεται τώρα ως SM-G8870. Αυτή η συγκεκριμένη συσκευή θα ακολουθήσει τα βήματα των πρόσφατων κυκλοφοριών της Samsung υιοθετώντας μια ψηλή οθόνη Infinity. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα σημερινά panels AMOLED που χρησιμοποιούν αναλογία διαστάσεων 18,5:9, το νέο αυτό πάνελ θα "τεντωθεί" με τον νεότερο λόγο 19,5: 9 ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί και για το Galaxy S10 του επόμενου έτους.Λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη εστίαση της Samsung στις φωτογραφικές μηχανές, η επερχόμενη συσκευή θα υιοθετήσει μια διάταξη τριπλού αισθητήρα στο πίσω μέρος, παρόμοια με αυτή που φαίνεται στο Galaxy A7 (2018). Προς το παρόν, δεν έχουν αποκαλυφθεί πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος του χώρου αποθήκευσης ή της RAM. Ωστόσο, το smartphone αναμένεται να διαθέτει μια σχετικά μικρή μπαταρία 3.000mAh η οποία πιθανότατα θα συνδυαστεί με το Android 9 Pie απευθείας από το κουτί.

Λαμβάνοντας υπόψη την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του Ιανουαρίου, μια ανακοίνωση στα τέλη Δεκεμβρίου φαίνεται πολύ πιθανή. Το smartphone θα διατεθεί στο εμπόριο πιθανότατα ως μέρος της σειράς Galaxy A και, λόγω του εσωτερικού επεξεργαστή, πιθανόν να τοποθετηθεί πάνω από το Galaxy A9 (2018).

Πηγή: Samsung_News_

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα