Το Xiaomi Mi 8 Lite εμφανίζεται σε νέο χρώμα και με 8GB μνήμης RAM στην TENAA

Η έκδοση low-end της οικογένειας των ναυαρχίδων Xiaomi Mi 8, το Mi 8 Lite, θα είναι προφανώς σύντομα διαθέσιμο σε ένα νέο χρώμα και με ένα tweak στη μνήμη RAM σε 8MP. Το Mi 8 Lite μόλις αποκαλύφθηκε πριν από ένα μήνα, φέρνοντας μια οθόνη LCD 6,3 ιντσών και τον επεξεργαστή Snapdragon 660 Mobile στο εσωτερικό του. Υπήρχαν δύο παραλλαγές, μία με 4GB μνήμης RAM και 64GB φυσικής αποθήκευσης, και η άλλη με 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθήκευσης.Σύμφωνα με την κινεζική ρυθμιστική αρχή TENAA, ο αριθμός μοντέλου του νέου Mi 8 Lite είναι M1808D2TT και έχει μαύρο χρώμα μπροστά και πίσω με μεσαίο πλαίσιο και πορτοκαλί πλευρικά κουμπιά. Το χείλος γύρω από την κάμερα φαίνεται σχεδόν μοβ και το δαχτυλίδι γύρω από τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να είναι ροζ. Βέβαια το πιο σημαντικό είναι ότι οι προδιαγραφές αποκαλύπτουν ότι θα υπάρξει μια επιλογή με 8GB μνήμης RAM.

Μπείτε στον Διαγωνισμό του Techfreaks.gr

Ορισμένες προδιαγραφές που παρατίθενται στο TENAA είναι λίγο διαφορετικές από αυτές που βλέπουμε στην τρέχουσα έκδοση του Mi 8 Lite, συμπεριλαμβανομένης μίας μπαταρίας 3250mAh έναντι 3350mAh στην συσκευή που κυκλοφορεί ήδη. Και ενώ η TENAA δείχνει ότι ο selfie snipper 24MP στο μπροστινό μέρος παραμένει στο νέο μοντέλο, η ρυθμιστική υπηρεσία αναφέρει τη ρύθμιση της διπλής κάμερας στην πλάτη, καθώς διαθέτει πρωτεύοντα αισθητήρα 12MP και δευτερεύοντα αισθητήρα 8MP. Το τηλέφωνο, όπως είναι τώρα, φέρει μια κύρια φωτογραφική μηχανή 12MP στην πλάτη μαζί με μια φωτογραφική μηχανή βάθους 5MP για πορτραίτα.Τώρα που αυτή η νέα παραλλαγή του Xiaomi Mi 8 Lite έχει λάβει πιστοποίηση από την TENAA, αναμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα σύντομα.

Πηγή: TENAA

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα