Το Honor Magic 2 εμφανίζεται με σχεδίαση P20 Pro, και gradient χρωματισμούς

Καθώς η Honor είναι ένα sub-drand της Huawei, τα smartphones της τείνουν να μοιάζουν πολύ με αυτά της "μαμάς" εταιρείας, τουλάχιστον στην μπροστά μεριά τους. Στην περίπτωση του επερχόμενου Honor Magic 2, ωστόσο, η εταιρεία φαίνεται να έχει υιοθετήσει μια ελαφρώς διαφορετική στρατηγική.


 

Όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί, το smartphone υψηλής τεχνολογίας θα υιοθετήσει ένα μοναδικό bezel-less σχεδιασμό. Πάνω στο πίσω μέρος, ωστόσο, μια εικόνα που διέρρευσε πρόσφατα υποδηλώνει ότι το smartphone θα μοιάζει πολύ με το Huawei P20 Pro. Αυτό οφείλεται στην κάθετη ρύθμιση κάμερας στη γωνία που χρησιμοποιεί τρεις πίσω κάμερες. Αυτή τη φορά, όμως, έχει γίνει ένα tweak για να εξομαλύνει την εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η Honor μείωσε τα κενά μεταξύ μεμονωμένων αισθητήρων και επέκτεινε ελαφρώς την κύρια μονάδα, ώστε να ταιριάζει ένα φλας LED διπλού τόνου, αντί να το τοποθετεί κάτω από ολόκληρη τη ρύθμιση.Δεν είναι σαφές σε αυτό το σημείο ποιοι αισθητήρες κάμερας θα συμπεριληφθούν στο πίσω μέρος, παρόλο που αυτοί που υπάρχουν στο Huawei Mate 20 είναι πιθανόν να βρεθούν και σε αυτό το κινητό. Αυτό σημαίνει ότι μια κύρια φωτογραφική μηχανή 20-megapixel θα μπορούσε να ενταχθεί με μια δεύτερη 20-megapixel ευρείας γωνίας, και ένα τρίτο αισθητήρα 8-megapixel πλήρες με τηλεφακό που μπορεί να προσφέρει οπτικό ζουμ 2x.

Το Honor Magic 2 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 31 Οκτωβρίου στο Πεκίνο. Όπως συμβαίνει συχνά, η αρχική διαθεσιμότητα θα περιοριστεί στην Κίνα. Εντούτοις, μέσα σε λίγες εβδομάδες, το smartphone αναμένεται να ξεκινήσει σε διεθνείς αγορές όπως η Ευρώπη και θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σε τουλάχιστον δύο επιλογές gradient, όπως απεικονίζεται.

Πηγή: Weibo (translated) via Slashleaks

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα