Το OnePlus 6T θα παρουσιαστεί μια μέρα πριν για να αποφευχθεί η σύγκρουση με την Apple

Σε μια μεγάλο ποστ στα φόρουμ της OnePlus, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pete Lau ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία έναρξης του OnePlus 6T θα κινηθεί μια μέρα πριν. Ο λόγος πίσω από αυτή την αλλαγή είναι η πρόσφατη ανακοίνωση ενός event παρουσίασης υλικού της Apple που συμβαίνει την ίδια ημερομηνία.Το OnePlus 6T αρχικά θα παρουσιαστεί στις 30 Οκτωβρίου, ημερομηνία την οποία OnePlus ανακοίνωσε επίσημα στις 8 Οκτωβρίου. Ωστόσο, χθες η Apple έστειλε πρόσκληση για δική της εκδήλωση υλικού με την ίδια ημερομηνία. Αντί να μπει σε ανταγωνισμό με την πιο επιτυχημένη εταιρεία στον κόσμο, η OnePlus αποφάσισε να εγκαταλείψει την ημερομηνία και να αφήσει την Apple να έχει την ημερομηνία παρουσίασης που είχε ανακοινώσει η OnePlus πριν από εβδομάδες.

Ο Lau εξηγεί στο post του ότι η απόφαση έγινε πολύ προσεκτικά. Καθώς τα γεγονότα του OnePlus γεμίζουν με παρευρισκόμενους από όλο τον κόσμο - τόσο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και από τους οπαδούς του OnePlus - η μετακίνηση της ημερομηνίας με τέτοια καθυστέρηση πιθανόν να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα ταξιδιού και στέγασης σε πολλούς. Ωστόσο, ο αντίκτυπος της έναρξης του OnePlus 6T απλώς θα επισκιαζόταν από την κυκλοφορία των προϊόντων της Apple και έπρεπε να παρθεί μια κρίσιμη απόφαση.Εντούτοις, το OnePlus διασφαλίζει ότι η αλλαγή ημερομηνίας δεν επηρεάζει αρνητικά τους χρήστες που σχεδιάζουν να παρακολουθήσουν το OnePlus 6T. Σύμφωνα με το μήνυμα του φόρουμ:

"Η OnePlus θα καλύψει τα τυχόν έξοδα που ενδέχεται να υποστείτε για να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Αν χρειαστεί να πληρώσετε για να αλλάξετε την πτήση σας, θα σας καλύψουμε εμείς. Το ίδιο ισχύει και για όσους από εσάς κάνατε κράτηση σε ξενοδοχείο ή έχετε κάνει άλλες κρατήσεις. Η ομάδα μας θα επικοινωνεί με όλους τους ιδιοκτήτες εισιτηρίων για να σας βοηθήσει."Η θέση του φόρουμ αφήνει ελάχιστη αμφιβολία ότι η μετακίνηση της ημερομηνίας ήταν μια σκληρή απόφαση, αλλά η OnePlus φαίνεται να είναι έτοιμη να σταθεί δίπλα στους οπαδούς της και να κάνει ότι το καλύτερο έπειτα από μια κακή κατάσταση.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα