Οι προ-παραγγελίες του Asus ROG Phone ξεκινούν επίσημα. Ημερομηνία κυκλοφορίας 29 Οκτωβρίου

Όπως έχει προγραμματιστεί, οι προπαραγγελίες για το επερχόμενο τηλέφωνο Asus ROG έχουν αρχίσει επίσημα στις ΗΠΑ μέσω των επίσημων ιστοσελίδων του Amazon και της Microsoft. Εξαιτίας αυτού, γνωρίζουμε τώρα ότι οι αποστολές συσκευών θα ξεκινήσουν στις 29 Οκτωβρίου.Σε τιμή $ 899,99, όσοι αγοράζουν τη συσκευή θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια μεγάλη οθόνη 6 ιντσών που υποστηρίζεται από μια πολύ αξιοσέβαστη μπαταρία 4.000mAh. Εσωτερικά, ο Snapdragon της Qualcomm 845 μπορεί να βρεθεί μαζί με 8GB RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης ενώ μια ξεχωριστή έκδοση με 512GB έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει, αλλά, προς το παρόν, δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμη. Άλλες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν ένα 3D vapor-cooling, που θα πρέπει να κρατήσει την θερμοκρασία χαμηλή κατά τη διάρκεια έντονου gaming, μια κύρια κάμερα 12-megapixel στο πίσω μέρος και μια δευτερεύουσα 8-megapixel με ευρυγώνιο φακό, και Android 8.1 Oreo κατ 'ευθείαν από το κουτί.Πρόσφατα, αποκαλύφθηκε ότι η Asus θα προσέφερε ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ για αυτό το smartphone επίσης. Αυτά θα είναι τρία docks: Το TwinView που κοστίζει $ 400 και προσθέτει μια δεύτερη οθόνη στην συσκευή, το Mobile Desktop το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν το τηλέφωνο σε 4K οθόνη, το ποντίκι και το πληκτρολόγιο με κόστος $ 300, και το ένα Profession που πωλείται στα 200 δολάρια και επιτρέπει συνδέσεις με τηλεόραση.

Εκτός από αυτό, ένας gaming controller θα προσφερθεί για $ 90, ενώ όσοι επιθυμούν να αγοράσουν μια επίσημη θήκη θα πρέπει να ξοδέψουν $ 60. Βέβαια, όσοι προ-παραγγέλλουν το smartphone μέσω του Amazon θα λάβουν μια επίσημη θήκη δωρεάν.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα