Οι φίλοι του OnePlus μπορούν να κερδίσουν ένα δωρεάν OnePlus 6T αγγίζοντας την οθόνη του τηλεφώνου τους

Η OnePlus σίγουρα δεν τσιγκουνεύεται όταν πρόκειται για διαγωνισμούς. Ωστόσο, ο τελευταίος είναι ο μεγαλύτερος και ο πιο απλός. Με τη ναυαρχίδα OnePlus 6T να είναι λιγότερο από δύο εβδομάδες μακριά, η δημοφιλής κινεζική εταιρεία δίνει στους χρήστες της σε όλη την υδρόγειο την ευκαιρία να κερδίσουν μια συσκευή δωρεάν. Ο τρόπος λειτουργίας του διαγωνισμού είναι εξαιρετικά απλός. Οι οπαδοί του OnePlus πρέπει απλά να πάνε στο unlock.oneplus.com, να εγγραφούν και να αρχίσουν να πατάνε την οθόνη - ναι, τόσο απλό.Η εταιρεία δηλώνει ότι ένα τυχαίο πάτημα στην οθόνη κάθε 24 ώρες θα δώσει σε έναν τυχερό χρήστη ένα OnePlus 6T. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα κίνητρα για τους χρήστες. Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχουν διάφορα άλλα δώρα για τους χρήστες, τα οποίοι, όταν "πατηθούν", μπορούν να ξεκλειδώσουν κουπόνια για την επίσημη ιστοσελίδα του OnePlus.

Επιπλέον, όταν ο συνολικός αριθμός στατιστικών στοιχείων φτάσει στα ορόσημα που έχουν καθοριστεί, η OnePlus θα παρουσιάσει κάτι νέο, είτε πρόκειται για προϊόν είτε για μια λεπτομέρεια για μια επερχόμενη συσκευή. Τέλος, αν και δεν είναι σαφές ποιος είναι ο αριθμός των taps που απαιτούνται, η OnePlus έχει επιβεβαιώσει ότι οι δωρεάν συσκευές OnePlus είναι επίσης έτοιμες να δοθούν εάν οι πελάτες συμμετέχουν στον διαγωνισμό.Όσοι ενδιαφέρονται για το διαγωνισμό μπορούν να εγγραφούν μέσω του συνδέσμου πηγής παρακάτω. Ένα πράγμα που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι μπορεί να παιχτεί μόνο σε κινητές συσκευές.

Πηγή: OnePlus

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα