Ο CEO της OnePlus επιβεβαιώνει ότι το OnePlus 6T θα κυκλοφορήσει με Android Pie, στις 5 Νοεμβρίου στην Κίνα

Στις 30 Οκτωβρίου, η ιστορία του OnePlus συνεχίζεται με το επόμενο κεφάλαιο καθώς αναμένεται να αποκαλυφθεί το OnePlus 6T. Όχι μόνο θα δούμε νέα χαρακτηριστικά όπως μια μικρότερη εγκοπή waterdrop και ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη (Screen Unlock), το τηλέφωνο πρόκειται να αποσταλεί με το Android 9 Pie από το κουτί.Αυτή είναι η λέξη από τον CEO της OnePlus, Pete Lau, ο οποίος έγραψε σε ένα post στον λογαριασμό του Weibo ότι το νέο τηλέφωνο της εταιρείας του θα έρθει με προεγκατεστημένη με την τελευταία έκδοση Android, μαζί με μια βελτιωμένη έκδοση του UI της OxygenOS της εταιρείας.

Το OnePlus UX, όπως δήλωσε πρόσφατα σε ένα φόρουμ της εταιρείας ο  Szymon K ότι το νέο UI είναι μια "γρήγορη, ομαλή και χωρίς επιβάρυνση εμπειρία χωρίς τεχνάσματα". Πρόσθεσε ότι είναι "η πιο ξεχωριστή και διαισθητική έκδοση του OxygenOS μέχρι σήμερα". Περιλαμβάνει σύστημα navigation βασισμένο σε gestures και προσαρμοστική υποστήριξη μπαταριών, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να περιορίζουν την πρόσβαση στη μπαταρία για εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται συχνά.Το OnePlus έδωσε πρόσφατα το Android 9 Pie στο τρέχον smartphone της, το OnePlus 6. Ο Lau λέει ότι η ενημέρωση του Android 9 Pie για τις σειρές OnePlus 5 και OnePlus 3 έχει καθυστερήσει καθώς χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να το τελειοποιήσει η εταιρία.

Στο post στο Weibo ο CEO της Oneplus δήλωσε επίσης ότι το OnePlus 6T θα ξεκινήσει στις 5 Νοεμβρίου στην Κίνα. Προηγουμένως, η εταιρεία είχε αναφέρει ημερομηνία 6 Νοεμβρίου για την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του νέου μοντέλου.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα