Το OnePlus 5 και το 5T λαμβάνουν νέα ενημέρωση OxygenOS, το Android Pie δεν είναι έτοιμο ακόμα

Η OnePlus επιβεβαίωσε εδώ και πολύ καιρό ότι τόσο η σειρά OnePlus 3 όσο και η σειρά 5 θα λάβουν τελικά αναβαθμίσεις του Android Pie κάποια στιγμή, αλλά ποτέ δεν δεσμεύτηκαν για ένα χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της αναβάθμισης. Την περασμένη εβδομάδα, ο ιδρυτής της OnePlus, Pete Lau, επιβεβαίωσε την δέσμευση της εταιρείας του στο να φέρει το Android Pie στα smartphones OnePlus 3 / 3T και 5 / 5T, αλλά είπε ότι οι προγραμματιστές χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να τελειοποιήσουν την ενημέρωση.Δεδομένου ότι δεν περιμένουμε Android Pie να φτάσει σε οποιοδήποτε από τα smartphones που ανέφερε ο Pete Lau οποιαδήποτε στιγμή σύντομα, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που το πιο πρόσφατο OxygenOS open update beta φέρνει στο OnePlus 5 και 5T.

Gallery
Υποστηριζόμενο νέο gesture για να κλείσετε την εικόνα μετακινώντας προς τα κάτω στην εφαρμογή "Gallery".Κοινότητα
Ειδοποιήσεις κοινότητας προστέθηκαν ως χαρακτηριστικό.
Νέα ροή για τα μέλη της κοινότητας.
Προστέθηκαν περισσότερες επιλογές για να μοιραστείτε τα threads.
Stickied σχόλια εμφανίζονται στην εφαρμογή.
Γενικές τροποποιήσεις διεπαφής χρήστη και διορθώσεις σφαλμάτων.Εάν ήδη εκτελείτε ένα ανοικτό beta OxygenOS που βασίζεται στο OnePlus 5 / 5T, η ενημέρωση θα πρέπει να φτάσει στο smartphone σας ως OTA , διαφορετικά, θα πρέπει να το κάνετε flash χειροκίνητα ακολουθώντας τον οδηγό βήμα προς βήμα που παρέχεται από την OnePlus. Λάβετε υπόψη ότι μόλις μετακινηθείτε στο κανάλι beta, δεν θα λαμβάνετε πλέον σταθερές εκδόσεις του OxygenOS.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα