Το Ulefone Armor 3T είναι συμβατό με τα κανονικά Walkie-Talkies: Βίντεο

Το Ulefone Armor 3T είναι ένα από τα νεότερα smartphones της εταιρείας, και εκτός από το ότι είναι ένα ανθεκτικό τηλέφωνο, μπορεί επίσης να σας εξυπηρετήσει ως κανονικό walkie-talkie. Λοιπόν, για να αποδείξει την αξία του στον τομέα αυτό, η εταιρεία αποφάσισε να το δοκιμάσει συγκρίνοντάς το με ένα κανονικό φορητό walkie-talkie. Η Ulefone αποφάσισε να το κάνει μέσω ενός νέου βίντεο προώθησης για το τηλέφωνο, το οποίο είναι ενσωματωμένο κάτω και το οποίο έχει διάρκεια περίπου 2 λεπτών.Σε αυτό το βίντεο, η Ulefone ήθελε να επισημάνει ότι μερικά walkie-talkie δεν μπορούν να τροποποιήσουν τη συχνότητα, ενώ το Ulefone Armor 3T έχει μια τέτοια λειτουργία. Η εταιρεία δείχνει επίσης ότι μπορείτε να συνδέσετε εύκολα ένα κανονικό walkie-talkie στο Ulefone Armor 3T για να χρησιμοποιήσετε τη walkie-talkie λειτουργία του, έτσι ώστε να μην χρειαστείτε άλλο Armor 3T για να το κάνετε αυτό, απλά ένα κανονικό walkie-talkie το οποίο απλά να μπορεί να τροποποιήσει τη συχνότητά του. Η συσκευή προσφέρει επίσης ορισμένες πρόσθετες ρυθμίσεις συχνότητας στις επιλογές, σε αντίθεση με τις περισσότερες συσκευές ασύρματης επικοινωνίας που υπάρχουν.Τώρα, εκτός από το γεγονός ότι είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει ως walkie-talkie, το Ulefone Armor 3T είναι επίσης ένα ανθεκτικό τηλέφωνο που έρχεται με πιστοποιήσεις IP68 / IP69K και MIL-STD-810G. Το τηλέφωνο έρχεται με δύο ηχεία, και πάνω από όλα, συσκευάζει επίσης μια τεράστια μπαταρία 10.300mAh στο εσωτερικό του. Η τεράστια κεραία του μπορεί να αφαιρεθεί όταν δεν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο σαν walkie-talkie, έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως κανονική συσκευή.

Το Ulefone Armor 3T διαθέτει μία μόνο κάμερα στο πίσω μέρος, ενώ διαθέτει μια πλήρη οθόνη 5.7 ιντσών FullHD +. Η συσκευή περιλαμβάνει 4GB μνήμης RAM και 64GB εγγενούς αποθηκευτικού χώρου. Το Android 8.1 Oreo έρχεται προεγκατεστημένο στο τηλέφωνο, ενώ το Ulefone Armor 3T τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή octa-core Helio P23 64 bit.Αυτό το τηλέφωνο βρίσκεται στο Indiegogo, όπου μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνο για $ 299 και αν χρειάζεστε την κεραία για τη λειτουργία φορητού ραδιοφώνου, θα χρειαστεί να δώσετε $ 314. Η συσκευή είναι επίσης διαθέσιμη στο AliExpress, αν εκεί προτιμάτε να κάνετε τις αγορές σας!

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα