Πώς να μεταφέρετε επαφές, φωτογραφίες και δεδομένα από το Android στο iPhone

Έχετε αποφασίσει να πάρετε μια μεγάλη ανάσα και να αλλάξετε από ένα smartphone Android σε ένα iPhone; Αν ναι...Το πρώτο σας βήμα μετά τη αγορά της νέας συσκευής σας είναι το σετάρισμα της. Αλλά πώς να αποκτήσετε όλα τα δεδομένα σας: επαφές, φωτογραφίες, ημερολόγια, σε μια εντελώς διαφορετική πλατφόρμα; Δεδομένου ότι οι νεοφερμένοι στο iPhone προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από το Android, η Apple βεβαιώνεται ότι μπορεί να προσφέρει μια γρήγορη και εύκολη μετάβαση.Με μοναδικό σκοπό να σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από την ταλαιπωρία μεταφοράς από το Android, η Apple έχει αναπτύξει μια εφαρμογή που ονομάζεται "Move to iOS". Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, έχετε την πιο εύκολη και πληρέστερη εμπειρία μεταφοράς (από άποψη μεταφοράς δεδομένων).

Τι θα χρειαστείτε πριν ξεκινήσετε: Μια Wi-Fi σύνδεση στο internet. Φόρτιση μπαταρίας τουλάχιστον 50% και στα δύο smartphones.

Βήμα 1. Ενεργοποιήστε το iPhone σας, επιλέξτε τη γλώσσα σας, συνδεθείτε στο δίκτυο Wi-Fi. Όταν φτάσετε στην οθόνη "Γρήγορη εκκίνηση", πατήστε "Ρύθμιση χειροκίνητα" στο κάτω μέρος της.

Βήμα 2. Συνεχίστε με τα βήματα ρύθμισης. Ρυθμίστε το αναγνωριστικό προσώπου ή το αναγνωριστικό οθόνης (ανάλογα με το μοντέλο του iPhone σας). Όταν φτάσετε στην οθόνη "Εφαρμογές και δεδομένα", επιλέξτε "Μετακίνηση δεδομένων από το Android" και, στη συνέχεια, πατήστε "Συνέχεια".μεταφορά δεδομένων από Android σε iOS

Βήμα 3. Θα δείτε τον εξαψήφιο κωδικό που θα επιτρέψει στο iPhone σας να δημιουργήσει μια σύνδεση με τη συσκευή σας Android. Αφήστε το iPhone σας για τώρα και μεταβείτε στη συσκευή Android.

move to ios 2

Βήμα 4. Στο τηλέφωνο Android, κατεβάστε την εφαρμογή "Move to iOS" από το Play Store.

Βήμα 5. Ανοίξτε την εφαρμογή "Move to iOS" από την αρχική οθόνη και πατήστε "Συνέχεια" και, στη συνέχεια, πατήστε "Συμφωνώ" στην οθόνη "Όροι και προϋποθέσεις" (εάν συμφωνείτε πραγματικά με αυτές). Πατήστε "Επόμενο" στην οθόνη "Εύρεση κωδικού" (έχετε ήδη τον κωδικό να περιμένει στο iPhone σας).Βήμα 6. Στην οθόνη "Εισαγωγή κωδικού" εισάγετε τον εξαψήφιο κωδικό που εμφανίζεται στο iPhone σας. Αφού εισάγετε το τελευταίο ψηφίο, εάν ο κωδικός είναι σωστός, τα τηλέφωνα θα συνδεθούν αυτόματα.

Βήμα 7. Αφού συνδεθούν οι συσκευές, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τους τύπους δεδομένων που θέλετε να μεταφέρετε στο iPhone σας. Εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν θέλετε να μετακινήσετε, πατήστε "Επόμενο". Αυτό θα μεταφέρει τον Λογαριασμό σας Google (θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό σας αργότερα), μηνύματα, επαφές, ημερολόγιο, φωτογραφίες και βίντεο.

Βήμα 8. Περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί η μεταφορά. Μην μεταβείτε σε άλλες εφαρμογές στο τηλέφωνό σας Android, καθώς αυτό θα διακόψει τη διαδικασία και θα πρέπει να ξεκινήσετε πάλι. Η μεταφορά θα ολοκληρωθεί πιο γρήγορα στο τηλέφωνο Android σας. Το iPhone θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο για να βάλει όλες τις πληροφορίες στα καθορισμένα μέρη του - τις επαφές στην εφαρμογή Επαφές, εικόνες και βίντεο στην εφαρμογή Gallery και ούτω καθεξής.

Βήμα 9. Στην οθόνη "Μεταφορά ολοκληρώθηκε" στο τηλέφωνό σας Android πατήστε "Τέλος". Στο iPhone, πατήστε "Συνέχεια ρύθμισης iPhone" στην οθόνη "Μεταφορά ολοκληρώθηκε".Βήμα 10. Συνεχίστε με τη διαδικασία εγκατάστασης στο iPhone σας. Ρυθμίστε το αναγνωριστικό της Apple, το iCloud και το Apple Pay.

Οι επιλογές που επιλέγετε μπορούν αργότερα να αλλάξουν από το μενού Ρυθμίσεις στο iPhone σας. Μόλις φτάσετε στην αρχική οθόνη, θα λάβετε μια αναδυόμενη ειδοποίηση που θα σας ρωτάει αν θέλετε το iPhone σας να κάνει λήψη αντίστοιχων δωρεάν εφαρμογών που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο Android. Πατήστε "Προσθήκη εφαρμογών" για αποδοχή. Θα παρατηρήσετε ότι νέα εικονίδια που εμφανίζονται ως εφαρμογές αρχίζουν να κατεβαίνουν. Μόλις εγκατασταθούν οι εφαρμογές, είστε έτοιμοι. Λάβετε υπόψη ότι οι κωδικοί και τα ονόματα χρήστη δεν θα μεταφερθούν.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα