Το Xiaomi Black Shark 2 εμφανίζεται σε hands-on βίντεο

Το αρχικό gaming smartphone Xiaomi Black Shark κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος ως μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση στο τηλέφωνο Razer. Τώρα, με ένα δεύτερο Razer στον ορίζοντα, ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε επίσης έναν διάδοχο στο gaming smartphone του - ονομάστηκε όπως θα περιμέναμε Black Shark 2.Η επίσημη ιστοσελίδα του Xiaomi για το Shark 2 έχει τώρα ένα ασαφές teaser που υποδηλώνει διεθνή διαθεσιμότητα για το τηλέφωνο. Μπορείτε να το δείτε στο global.blackshark.com. Εκτός από αυτές τις πληροφορίες, ωστόσο, η σελίδα αποκαλύπτει κάτι άλλο.

Αλλά περιμένετε, τώρα έχουμε ένα leaked βίντεο του Xiaomi Black Shark 2 σε δράση! Λοιπόν, "σε δράση" μπορεί να είναι λίγο υπερβολή, δεδομένου ότι το βίντεο δεν δείχνει καν το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, αλλά υπάρχει σίγουρα κάποια δράση RGB που συμβαίνει γύρω από την πλάτη. Ναι, όπως το τηλέφωνο Razer 2, το Black Shark 2 έχει ένα λογότυπο RGB στην πλάτη, καθώς και δύο μπάρες που ανάβουν σε κάθε πλευρά του πλαισίου.Τόσο το Razer Phone 2 όσο και το Xiaomi Black Shark 2 είναι εξοπλισμένα με τα Snapdragon 845 της Qualcomm και 8GB μνήμης RAM. Το Xiaomi, ωστόσο, αναμένεται να έρθει με128GB εσωτερικής αποθήκευσης και όχι 64GB. Θα έχει επίσης μια ψηλότερη οθόνη 18: 9, αν και δεν θα λειτουργήσει στα 120Hz όπως το Razer. Το smartphone της Xiaomi αναμένεται επίσης να ξεκινήσει σε περίπου 500 δολάρια, κάτι που είναι σημαντικά φθηνότερο από το Razer 2.

Πηγή: SlashLeaks

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα