Η φτηνότερη ναυαρχίδα της Huawei το Mate 20 θα κοστίσει 700 ευρώ στην Ευρώπη

Ενώ η Huawei επιδιώκει να αποκαλύψει την ναυαρχίδα της Mate 20, συνεχίζουμε να λαμβάνουμε "εμπιστευτικές" πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο smartphone. Παρόλο που γνωρίζουμε ήδη τι θα προσφέρουν τα Mate 20 και Mate 20 Pro όσον αφορά τις προδιαγραφές, οι λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές τιμολόγησης ήταν λιγοστές μέχρι πρόσφατα.Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές του Mate 20 εμφανίστηκαν πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν διατέθηκε ηλεκτρονικά ένας κατάλογος τιμών από ελβετικούς διανομείς και εμπόρους λιανικής πώλησης. Σήμερα, έχουμε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα smartphones της Huawei που προέρχονται από τους αερομεταφορείς της Πολωνίας, έτσι πιστεύουμε ότι είναι πιο ακριβή από την προηγούμενη λίστα.

Τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν τουλάχιστον έναν τοπικό μεταφορέα - το Plus θα προσφέρει το Huawei Mate 20 για 800 δολάρια, ενώ το Mate 20 Pro θα είναι διαθέσιμο για αγορά για $ 1,150. Οπότε αναμένουμε ότι τα τηλέφωνα θα κοστίζουν περίπου 700 € και 1000 € αντίστοιχα.Τα Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro θα ανακοινωθούν στις 16 Οκτωβρίου και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία αμέσως. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα είναι διαθέσιμα για αγορά στην Ελλάδα αλλά υπολογίζουμε ότι μέχρι τέλος του μήνα πιθανότατα θα υπάρχουν στα ράφια των καταστημάτων.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα