Το Mate 20 περνάει και πάλι από benchmark, με το καλύτερο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής για Android

Η Huawei επιδιώκει να αποκαλύψει τα πρώτα τηλέφωνα Android με επεξεργαστή που βασίζεται στον νεότερο 7nm node - το Mate 20 και την έκδοση Pro του. Το chipset Kirin 980 δοκιμάστηκε ήδη στο Geekbench, αποκαλύπτοντας βαθμολογίες ρεκόρ για ένα κινητό τηλέφωνο Android, αλλά δείχνοντας το δρόμο για το ίδιο των 7nm της Apple, το νέο A12 Bionic.Όταν πρόκειται για τη δοκιμή AnTuTu σε όλο το σύστημα, το Mate 20 εμφανίζει παρόμοια απόδοση - το καλύτερο για το Android, και ένα μικρότερο από ό, τι, για παράδειγμα, παίρνει το iPhone XS Max.

Ας μην ξεχνάμε ότι το μοντέλο LYA-L29 πιθανότατα δεν είναι με ένα τελικό λογισμικό και τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να αλλάξουν στο τέλος. Θα είναι πραγματικά περίεργο να δούμε τι βαθμολογία έχει το iPhone XR, όμως, καθώς έχει τον ίδιο επεξεργαστή A12 Bionic, αλλά μια πολύ λιγότερο θεαματική οθόνη.Ο επεξεργαστής Kirin 980 έρχεται με τη δική του μονάδα νευρικής επεξεργασίας για το "AI" (τι άλλο) και δεν μπορούμε να περιμένουμε για να το δοκιμάσουμε. Περιμένουμε όμως την εκδήλωση της ανακοίνωσης του Mate 20 και 20 Pro την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο στην οποία θα μάθουμε πολλά περισσότερα για ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα Android μέχρι σήμερα.

antutu mate20

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα