Η πρώτη ενημέρωση του Asphalt 9: Legends προσθέτει νέα λειτουργία Club Race, νέα αυτοκίνητα και άλλα

Η Gameloft μόλις ανακοίνωσε ότι η σειρά Asphalt μόλις έλαβε την πρώτη της ενημέρωση που φέρνει αρκετό νέο περιεχόμενο. Πριν πούμε περισσότερα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Γαλλική εταιρία που έχει κατασκευάσει το παιχνίδι έχει ανταμείψει τα πιο δραστήρια και δημοφιλή Clubs στο Asphalt 9: Legends με μοναδικά και αποκλειστικά λογότυπα Club.Όσον αφορά την ενημέρωση, πολλές από τις αλλαγές βασίζονται στα κορυφαία αιτήματα της κοινότητας, όπως είναι το νέο club race mode και οι επιπλέον ανταμοιβές. Ο νέος τρόπος λειτουργίας Club Race επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν τις δικές τους ιδιωτικές κούρσες για να κοντράρουν τους φίλους τους στο Club για διασκέδαση και κύρος.

Επιπλέον, είναι διαθέσιμα δύο νέα αυτοκίνητα για τους παίκτες του Asphalt 9: Legends: Lotus Elise Sprint 220 και Ferrari J50. Επίσης, η Gameloft ανακοίνωσε ότι μια νέα σεζόν career με 20 μοναδικές προκλήσεις θα ανοίξει μόλις οι παίκτες ξεκλειδώσουν το Lotus Elise.Το παιχνίδι διαθέτει τώρα περισσότερες ανταμοιβές στη λειτουργία Multiplayer. Βασικά, όσο περισσότερο ανεβαίνετε στις τάξεις του leaderboard του Legend League, τόσο καλύτερες είναι οι ανταμοιβές. Επιπλέον, οι καθημερινοί στόχοι θα είναι πλέον διαθέσιμοι, προσφέροντας καθημερινές απλές προκλήσεις για ακόμα περισσότερα βραβεία.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η νέα ενημερωμένη έκδοση προσθέτει προσαρμόσιμα χειριστήρια για την οδήγηση. Όλες οι νέες βελτιώσεις περιεχομένου και παιχνιδιού θα πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμες στην τελευταία έκδοση του Asphalt 9: Legends που περιλαμβάνεται στο App Store και το Google Play Store.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα