Οι τιμές των Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro εμφανίστηκαν μάλλον θα κοστίζει μια μικρή περιουσία

Παρά τον μεγάλο αριθμό διαρροών που περιβάλλουν το Huawei Mate 20 και το Mate 20 Pro, μια λεπτομέρεια σχετικά με αυτά τα τηλέφωνα που παρέμεινε ασαφής από την αρχή είναι η τιμή με την οποία θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Αλλά χάρη σε μια ανώνυμη πληροφορία την οποία παρουσίασε σήμερα το PhoneArena, φαίνεται ότι αυτή η πληροφορία δεν είναι πια μυστήριο.Πριν ξεκινήσουμε, αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω τιμές είναι αυτές που προσφέρονται στους εμπόρους λιανικής από χοντρεμπόρους. Εξαιτίας αυτού, οι καταναλωτές θα πληρώσουν επιπλέον χρήματα βάση του κέρδους αλλά και του ΦΠΑ. Μια άλλη αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι το γεγονός ότι όλες οι πληροφορίες τιμών έχουν δοθεί σε Ελβετικά φράγκα.

Ξεκινώντας με το φθηνότερο Huawei Mate 20, η τιμή που αναφέρεται είναι Fr.799, η οποία ισοδυναμεί με περίπου 700 €. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να αναμένουν ότι οι τιμή θα είναι κάπου μεταξύ 750 € και 800 €. Όσον αφορά για ποια παραλλαγή αναφέρεται η τιμή είναι για αυτή με τα 128GB εσωτερικής αποθήκευσης. Δυστυχώς, ο αριθμός RAM παραμένει ασαφής. Λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες κυκλοφορίες της Huawei, το μοντέλο αυτό πιθανόν θα έρθει με 4GB.Όταν πρόκειται για το Mate 20 Pro, η τιμολόγηση φαίνεται να ξεκινά από το Fr.999. Αυτό μεταφράζεται σε περίπου 875 €, πράγμα που σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα μπορούσαν να αναγκαστούν να πληρώσουν κάτι λιγότερο από 1000 € για να το αποκτήσουν. Όπως συμβαίνει με το κανονικό μοντέλο, συμπεριλαμβάνεται 128GB εσωτερικής αποθήκευσης. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, αναμένεται 6GB μνήμης RAM.

Καθώς αυτές οι τιμές παρέχονται σε Ελβετικά φράγκα, αξίζει να σημειωθεί ότι ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς όταν μετατρέπονται σε τοπικά νομίσματα στην υπόλοιπη Ευρώπη. Δυστυχώς, οποιαδήποτε επίσημη επιβεβαίωση δεν θα υπάρξει πριν από την εκδήλωση της 16ης Οκτωβρίου.

mate 20 times leaks

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα