Ολόκληρο το φύλλο προδιαγραφών του Samsung Galaxy A9s αναλύεται λεπτομερώς στην τελευταία διαρροή

Μετά από μια σειρά διαρροών και με λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα να απομένει μέχρι την επίσημη ανακοίνωσή του, ολόκληρο το spec φύλλο του επερχόμενου Samsung Galaxy A9s έχει διαρρεύσει. Το νέο chip Snapdragon 660 της Qualcomm, όπως ακριβώς αναμενόταν, θα συνδυαστεί με ένα πολύ αξιοσέβαστο 6GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης που μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω μέσω μιας υποδοχής κάρτας microSD.

 Η ολοκλήρωση της εσωτερικής εγκατάστασης θα έρθει με μια σχετικά μεγάλη μπαταρία 3.720mAh και το Android 8.1 Oreo απ 'ευθείας από το κουτί, με τις προσαρμογές UI της Samsung Experience από πάνω του.

Προχωρώντας στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, το μπροστά μέρος κυριαρχείται από μια οθόνη AMOLED Infinity 6.28 ιντσών με ανάλυση 2200 x 1080p. Αυτό συνδυάζεται με μια εξαιρετική γυάλινη κατασκευή. Στο πίσω μέρος, είναι ξεκάθαρο ότι το Galaxy A9s είναι εμπνευσμένο από το Star Galaxy A9 που έκανε ντεμπούτο νωρίτερα αυτό το έτος. Σύμφωνα με αυτά, υιοθετεί ένα τετράγωνου σχήματος σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια μάλλον περίεργη εμφάνιση τετράγωνου σχήματος κάθετης κάμερας στη γωνία που τώρα φιλοξενεί τέσσερις κάμερες.Μιλώντας για αυτό, η κύρια κάμερα φέρνει ανάλυση 24-megapixels και f / 1,7 διάφραγμα, μαζί με OIS. Η δεύτερη φωτογραφική μηχανή μπορεί να αριθμεί 5megapixel σε ένα διάφραγμα f / 2,2 και να λειτουργεί ως αισθητήρας βάθους που χρησιμοποιείται για εστίαση. Ομοίως, περιλαμβάνεται μια άλλη η οποία λειτουργεί σαν τηλεφακός με διπλάσια ανάλυση και διπλάσιο μήκος οπτικού ζουμ. Τέλος, υπάρχει και μία φωτογραφική μηχανή ευρείας γωνίας ανάλυσης 8MP και 120 μοιρών. Μπροστά, συμπεριλαμβάνεται επίσης ένας αισθητήρας selfie 8 megapixel.Το Samsung Galaxy A9s πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου μαζί με το Samsung Galaxy A6s, με τις πωλήσεις των δύο πιθανώς να ξεκινήσουν αργότερα αυτό το μήνα.

πηγή: AllAboutSamsung

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα