Τα κινητά Nubia έρχονται σε Ελλάδα και Κύπρο αποκλειστικά από την Data Media

Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησε η Data-media (Καισίδης Ντέμης Κ Σια ΕΕ) με την εταιρία Nubian technology co., LTD με αντικείμενο τη αποκλειστική διανομή και υποστήριξη των προϊόντων της σε Ελλάδα και Κύπρο. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η αποκλειστική διανομή των τηλεφώνων της Nubia από τους συνεργάτες της Data Media σε όλη την Ελλάδα.

Λίγα Λόγια για την Nubia

Η Nubia ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2012 από την ZTE και το 2015 ανεξαρτητοποιήθηκε, στοχεύοντας σε καινοτόμα smartphones υψηλής τεχνολογίας για χρήστες που θέλουν να επιδιώξουν νέες εμπειρίες και βελτιωμένη ποιότητα ζωής. Εμπνευσμένος από τον κόσμο για το "Be Yourself", η nubia συνεχίζει να ενθαρρύνει τους χρήστες να κυνηγούν τα όνειρά τους και να επιδιώκουν νέα πάθη. Με έδρα την Κίνα, η nubia έχει τώρα επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, όπως η Βόρεια Αμερική, η Νότια Αμερική, η Ευρώπη, η Ρωσία, η Νοτιοανατολική Ασία και η Ινδία. Η μάρκα είναι γνωστή για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της και τις επαγγελματικές λειτουργίες φωτογράφησης.

Η Data Media

Η DATA MEDIA ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί μία από τους μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ν.Α Ευρώπης στον χώρο της Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας, καλύπτοντας ολοκληρωμένα όλους τους τομείς της αγοράς με προϊόντα και εξειδικευμένες Υπηρεσίες & Λύσεις.

Εξυπηρετώντας καθαρά και μόνο τους επαγγελματίες των χώρων δραστηριοποίησης της, συντηρεί καθημερινά μια από τις μεγαλύτερες on-line Β2Β πλατφόρμες της αγοράς με πάνω από 17,000 άμεσα διαθέσιμους κωδικούς προϊόντων.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα