Πληροφορίες δείχνουν ότι το Huawei Mate 10 Pro λαμβάνει το Android Pie στην Ευρώπη

Η Huawei δεν είναι η ταχύτερη εταιρία όταν πρόκειται για ενημερώσεις συστήματος, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία τρέχει να προλάβει την ενημέρωση σε Android Pie. Σύμφωνα με το GetDroidTips, ο κινεζικός κολοσσός έχει κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση βασισμένη στο Android Pie στο Mate 10 Pro. Η ενημερωμένη έκδοση συνοδεύεται από το skin EMUI 9.0 Android και έχει τον αριθμό έκδοσης 9.0.0.108. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΤΑ προωθείται στους χρήστες Mate 10 Pro στην Ευρώπη, αλλά σύντομα θα εξαπλωθεί σε άλλες περιοχές.Το EMUI 9.0 διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά, όπως το χαρακτηριστικό γνώρισμα HiVision των Google Lens, το GPU Turbo 2.0 για καλύτερη απόδοση σε επιλεγμένα παιχνίδια και έναν διαχειριστή κωδικών με δυνατότητα βιομετρίας. Η κινεζική εταιρία διαφημίζει επίσης ταχύτερο άνοιγμα εφαρμογών και ομαλότερη απόδοση του συστήματος με το νέο skin.Το Android Pie θα πρέπει επίσης να φέρει μερικά νέα χαρακτηριστικά στο Mate 10 Pro, όπως η digital wellbeing, wind down functionality, πλοήγηση με κίνηση από την Google και η προσαρμοστική φωτεινότητα. Δεν είναι σαφές εάν η Huawei θα υιοθετήσει το χαρακτηριστικό της προσαρμοστικής μπαταρίας του Pie, καθώς το EMUI έχει ήδη τα δικά του χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας.

Ας ελπίσουμε ότι οι σειρές P20 και οι σειρές Huawei χαμηλού προϋπολογισμού δεν απέχουν πολύ από τη λήψη μιας ενημερωμένης έκδοσης με βάση το Android Pie.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα